Marc Jacobs Daisy Dream recenzia

Marc Jacobs Daisy Dream toaletná voda pre ženy recenzia Blog de la Licorne

Pekný piatok želám všetkým ~

Toaletná voda Daisy Dream odetá do krásneho flakóniku zdobená akousi kvetinovou dečkou je pre mňa veľmi jedinečnou vôňou. V mojom srdci má svoje čestné miesto a toto miesto tam pre ňu už navždy bude. Daisy Dream je mojou vôbec prvou reálnou drahšou vôňou, ktorú som kedy mala možnosť používať. Vďačím za ňu e-shopu Elnino, ktorý mi ju poslal v rámci jednej nečakanej krabičky s voňavými prekvapeniami.

Keď som krabicu od kuriéra obdržala, vôbec som netušila, čo sa v nej nachádza. Ako som už avizovala vyššie, dostala sa ku mne úplne náhodou a nečakane, ako súčasť prekvapenia. Keď som krabičku napokon otvorila, neverila som vlastným očiam. Premohla ma nesmierna radosť a zároveň i vďačnosť v jednom. Na Dejzinku som sa dívala ako na zázrak.


English version

Hello my lovely little licornes ~

Eau de toilette Daisy Dream contained in a lovely bottle and garnished with delicate flowers is truly a special perfume to me. It does have a significant place in my heart. Daisy Dream is the very first "real" and expensive fragrance that I had ever had. For this perfume, I am thankful to e-shop Elnino, since it was given to me as a part of a mystery box that I had received the previous year.

When I stepped outside the home to meet the courier, I had been very excited about the package. I had had no idea what this parcel is. E-shop hadn´t told us, bloggers, anything of getting something. It was truly a lovely surprise from them! I had been so glad and when I actually had seen Daisy in the box, I was totally speechless.

Marc Jacobs Daisy Dream toaletná voda pre ženy recenzia Blog de la Licorne

Po originálnej Daisy z dielne značky Marc Jacobs som túžila od prvého okamihu, kedy som sa o nej dozvedela. Každopádne táto jej modrá sestra ma nadchla pravdepodobne ešte viac. Jej hlava pozostáva z grapefruitu, černice a hrušky. Srdce je zložené z vistérie, jazmínu a liči. Základ tejto krásavice tvorí pižmo, kokos a biele drevo. Ide o ovocnú, kvetinovú vôňu.

Ak mám byť úprimná, doteraz si nie som istá, čo presne mi Daisy Dream pripomína. Cítim tam predovšetkým kvetinovú kombináciu a jazmín. Ak by som si ale bola bývala mala vybrať jednu jedinú vôňu, ktorá ma charakterizuje a ktorú by som musela používať už do konca svojho života, hútala by som nad Chanel No. 5 alebo práve Daisy Dream.


English version

I´ve longed for having an opportunity to buy "the original" Daisy since the first time I saw it. But to be honest, this blue sister of hers is pretty much enough to me as well. I am still totally out of the breathe each time when I am about to spray it on myself ♥ Its head is composed of the grapefruit, blackberries, and pears. Its heart is a mixture of the wisteria, jasmine, and lychee. The base of the Daisy Dream is composed of the musk, coconut, and white wood. It´s a fruity and floral scent.

To be honest, I am still not truly aware of the thing that Daisy has reminded me of. I do smell there especially the floral scent and the jasmine. If I was about to choose the only one fragrance to be used for the rest of my life, I´d probably pick this one or Chanel No.5.

Marc Jacobs Daisy Dream toaletná voda pre ženy recenzia Blog de la Licorne

Pripadá mi veselá, nežná, jarná, šťavnatá, hravá, spontánna, nebojácna, svieža, neskrotná, odvážna. Miestami mi pripomína vôňu bublifuku - akurát bez mydla, haha. Cítim sa v nej ako odetá kvetmi od hlavy až po zem. Akoby som sa vznášala na černicovo-jazmínovom obláčiku ♥

Toaletná voda Marc Jacobs Daisy Dream má stredne dlhú výdrž. Niekedy ju na oblečení cítim štyri hodiny, niekedy aj šesť. Určite to záleží aj od prostredia, v ktorom sa pohybujete a od materiálu, z ktorého je vaše oblečenie vyrobené. Vôňu si strážim ako oko v hlave a snažím sa ňou neplytvať. Je to jednoznačne srdcová záležitosť

Aká je vaša obľúbená vôňa od značky Marc Jacobs?
Stretli ste sa už s Daisy Dream?


English version

Daisy, to me, is a very happy, soft, gentle, spring-like, juicy, and playful fragrance. It is a spontaneous, fearless, fresh, and brave scent. From time to time it reminds me of the bubble blower, haha. Every time I use my Daisy Dream I feel like to be covered in the flowers from the head to toes. If I were floating on a cloud composed of the blackberries and jasmine ♥

Eau de Toilette Marc Jacobs Daisy Dream is on the long-lasting scents´ side. Sometimes I do smell it for four hours, sometimes I can smell it even after six hours. I bet it depends on the environment, the materials which are the clothes made of etc. I do treasure this perfume a lot! As much as I can! I don´t want to waste it on a whim of mine! In the end, Daisy Dream is a matter of the heart to me ♥

What is your most favourite fragrance by Marc Jacobs?
Have you ever tried Daisy Dream before?




Marc Jacobs Daisy Dream toaletná voda pre ženy recenzia Blog de la Licorne

36 komentárov:

  1. Jeee, ta vypadá krásně, určitě i krásně voní. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůně vypadá úžasně. Chtěla bych ji očuchat, zda by mi také tak voněla a jestli by na mě nebyla až příliš květinová. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I don't know this mark, but I think that their perfume are very interesting.
    Have a great day :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. This is my fav perfume!!!
    Have a nice day
    http://www.anteegurung.com/blog

    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám a je super, hlavně ho používám na jaro a léto :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som pozerala po nejakých značkových parfémoch ale ešte som sa úplne nerozhodla. Ale táto vyzerá skvelo a čítala som na ňu pekné recenzie.

    ROVNÉ ALEBO VLNY POMOCOU ŽEHLIČKY NA VLASY OD ROWENTI//INSTAGRAM//DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Túto značku nepoznám, prvýkrát som o nej počula, ale táto toaletná voda vyzerá naozaj super.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten flakon uz zasm o sobe vypada naprosto uzasne! hned bych si chtela privonet ♥

    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. This looks beautiful!

    Melody
    atelierbymel.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten flakonek je nááááádherný, jen škoda že já na tyhle vůně moc nejsem :(.

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť