Valentínske líčenie s Physicians Formula

Valentínske líčenie s Physicians Formula Rosé All Day

* produkty poskytnuté za účelom recenzie


Vzhľadom na to, že som na blogu už dlhšie nezverejnila žiadnu inšpiráciu na líčenie, rozhodla som sa pri príležitosti minulomesačného sviatku vytvoriť valentínske líčenie, a to v rámci našej spolupráce s Parfémy Elnino. Už dlhšiu dobu som mala na zozname prianí niektoré z produktov kozmetickej značky Physicians Formula, takže keď som na e-shope uvidela paletku z kolekcie Rosé All Play, téma nového článku bola jasná.


Valentínske líčenie 2023


Physicians Formula Rosé All Day


Z čoho pozostáva valentínske líčenie?

  • Physicians Formula
Rosé All Play paletka očných tieňov 
Rosé All Day objemová špirála 
The Healthy Lip zamatový rúž 
Minetal Glow Pearls bronzujúci púder s perlovým extraktom
  • Revolution Relove Eye
Detailed kozmetický štetec na líčenie očí 
Fluffy kozmetický štetec na blending 
Pigment kozmetický štetec na tieňovanie
  • Essence Camouflage+ Matt vodeodolný korektor
  • Revolution Relove Power Brow ceruzka na obočie s kefkou
  • Rimmel London Wonder Full Brow vodeodolná riasenka na obočie


Valentínske líčenie


Physicians Formula Rosé All Day paletka očných tieňov


Paletka očných tieňov Rosé All Play

Hlavným produktom februárového výberu je paletka očných tieňov Physicians Formula Rosé All Play, ktorá pozostáva z 12 očných tieňov. Ponúka svetlé i tmavé odtiene, matné aj trblietavé, vhodné na denné nosenie, ale i na výraznejšie večerné líčenie. Paletka má krásny, romantický, kvetinový dizajn a nie je vôbec parfumovaná. Čo sa týka konzistencie očných tieňov, zvyknú sa pomerne dosť prášiť, takže opatrne pri ich naberaní. Ak štetinami štetca naberiete očný tieň príliš zhurta, stane sa, že si naberiete viac, než by ste chceli.


Physicians Formula Rosé All Day paletka očných tieňov


Pigmentácia očných tieňov je bohatá, preto si radšej naberiem najprv malé množstvo a prípadne, podľa potreby, vrstvím. Ich výdrž som nejak špecificky nesledovala. Nosievam ich bežne viac, než 6 hodín a nespozorovala som žiadne blednutie ani zlievanie sa do seba. Zloženie očných tieňov by malo byť taktiež obohatené o extrakt z ruže pre upokojenie očného okolia. Rovnako by sa v zložení mali nachádzať aj - bobuľa goji bohatá na antioxidanty a Kakadu slivka, ktorá je bohatá na vitamín C.


Physicians Formula Rosé All Day Mascara objemová riasenka


Riasenka Rosé All Day

Physicians Formula Rosé All Day Mascara je objemová a predlžujúca špirála dostupná v odtieni Black s objemom 12 ml. Jej kefka je rovná a užšia. Mihalnice obalí do tmavej čiernej farby, perfektne ich oddelí, ale v rámci mojich mihalníc musím sľubovaný objem kreovať niekoľko minút. Aj preto vyhľadávam skôr špirály s objemnou a zahnutou kefkou. Vyzerá to tak, že takéto rovné mi jednoducho nesedia a čas strávený natočením mihalníc by som radšej investovala inak. Počas dňa na mihalniciach drží perfektne. Je ale parfumovaná, čo mojim očiam neprekáža, aj napriek tomu, že sú citlivé, ale je dobré na to pri jej prípadnej kúpe pamätať.


Physicians Formula The Healthy Lip hydratačný rúž Dose Of Rose


Zamatový rúž The Healthy Lip

Zamatový rúž Physicians Formula The Healthy Lip som si zvolila v odtieni Dose Of Rose, čo je pekná, staroružová matná farba s bohatou pigmentáciou, ktorá pery okamžite zaobalí do farby už pri prvom nanesení. Produkt má nevšednú sladkú vôňu a jemný, mäkký aplikátor pre nanesenie. Rúž sľubuje hydratáciu, ale keďže ide o matný rúž, v prípade mojich pier sa do nich doslova zaboril, a to aj napriek tomu, že si pery pravidelne a dôkladne hydratujem. Výsledný efekt vôbec nevyzeral pekne a jemné vrásky pier boli zvýraznené.


Príjemne ma však prekvapila jeho vláčna krémová konzistencia. Jeho zloženie by malo byť obohatené o vitamíny A a E, avšak sľubovaná hydratácia, nevysychanie na perách a nezvýraznenie línií a vrások pier u mňa nebolo prítomné. Veľká škoda, pretože som si myslela, že to bude môj nový obľúbený produkt na pery :-(


Zamatový rúž The Healthy Lip


Physicians Formula Minetal Glow Pearls Light Skin Tones


Perleťový bronzer Mineral Glow Pearls

Physicians Formula Mineral Glow Pearls bronzujúci púder s perlovým extraktom som zvolila v odtieni Light Skin Tones. Ideálny produkt pre každodenné prirodzené líčenie. Vhodný nielen pre ľahké kontúrovanie tváre, ale aj pre jej rozjasnenie vďaka perlovému extraktu. Pokiaľ máte radi subtílne, ale stále dostatočne lesklé produkty s trblietkami, tento minerálny bronzer je to pravé orechové pre Vás. Púder je veľmi ľahký, zbytočne sa nepráši. Nie je parfumovaný. Kompaktné balenie v sebe navyše ukrýva zrkadielko a v dolnej časti aj štetček na nanesenie produktu.


Essence Camouflage+ Matt vodeodolný korektor Light Rose


Korektor, ktorý si poradí aj s tetovaniami

Ďalším produktom v poradí je môj obľúbený Essence Camouflage+ Matt vodeodolný korektor s vysokým krytím. Odtieň 10 Light Rose je ideálny pre moju svetlú pokožku. Matný korektor má veľmi ľahkú a jemnú konzistenciu. Vďaka mäkkému aplikátoru v tvare kvapky sa nanáša rýchlo a ľahko. Veľmi sa mi páči jeho sladká, kvetinková vôňa, ktorá moje okolie očí nedráždi. Už prvá vrstva ponúka stredné krytie, ktoré dokážete vrstvením ešte znásobiť. Okamžite zakrýva nedokonalosti pleti, pričom ju nevysušuje. S mojimi kruhmi pod očami si poradil už pri prvej aplikácii, druhá nebola vôbec potrebná.


Essence Camouflage+ Matt vodeodolný korektor s vysokým krytím


Revolution Relove Eye kozmetické štetce


Kozmetické štetce Revolution Revolve

Pre perfektné a precízne líčenie očí som si zvolila aj trio kozmetických štetcov od Revolution Relove Eye. Konkrétne ide o štetce DetailedFluffy štetec na blending, čiže dôkladné rozmazávanie a Pigment na tieňovanie a prechody. Všetky štetce na očné tiene sú veľmi mäkké a jemné, ale dostatočne solídne na to, aby ste si nabrali toľko očného tieňu, koľko potrebujete a vytvorili nimi vsnívaný efekt na očiach. Štetinky sú pomerne blízko seba, nevypadávajú.


Revolution Relove Power Brow ceruzka na obočie s kefkou


Perfektné obočie, ktoré drží na mieste

Poslednými dvoma produktmi sú Revolution Relove Power Brow ceruzka na obočie s kefkou v tmavohnedom odtieni Dark Brown a ako doplnok k nej Rimmel London Wonder Full Brow vodeodolná dlhotrvácna riasenka na obočie v odtieni 003 Dark. Kozmetika určená na obočie je vo väčšine prípadov veľmi vďačná - zväčša spĺňa to, čo má. Ceruzka a browcara je duo produktov, ktoré využívam pre výplň obočia už dlhší čas. Ich použitie je rýchle a výsledný efekt prirodzený.


Výsledné valentínske líčenie


Valentínske líčenie 2023


Valentínske líčenie 2023


Valentínske líčenie 2023

Ako sa Vám valentínske líčenie pre rok 2023 pozdáva?
Vyskúšali ste niektorý zo spomenutých produktov? :-)

4 komentáre:

  1. Wow! All of the products look gorgeous, but that eyeshadow palette is especially beautiful. I just love those colours. The look you created is fantastic!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné jemné líčení v růžových odstínech, na Valentýna se hodilo dokonale. :))

    OdpovedaťOdstrániť