Vianočné darčeky z Parfémy Elnino

Vianočné darčeky z Parfémy Elnino

* poskytnuté za účelom recenzie


Pekný nedeľný deň želám všetkým ~ Dnes mám pre vás recenziu pomerne veľkého množstva kozmetických darčekov ako pre ženy, tak aj pre mužov. Vďaka našej dlhodobej spolupráci s e-shopom Parfémy Elnino som mala možnosť urobiť svojim blízkym radosť aj takýmto spôsobom. Podarovala som im, samozrejme, aj iné darčeky, ale kozmetické produkty nie sú podľa mňa nikdy na škodu. Predovšetkým ak sa trafíte obdarovaným do vkusu. Veľmi pekne za túto možnosť e-shopu ďakujem ♥ Vrhnime sa rovno na to, pretože darčekov rozhodne nebolo málo :-)


Nivea Sensitive Clear darčeková kazeta pre ženy


Vianočné darčeky pre maminu

Nivea Sensitive Clear darčeková kazeta pre ženy v doružova ladenej krabičke ukrýva sprchový gél Creme Sensitive a antiperspirant Black & White Invisible Clear. Spchový gél má neutrálne pH a jeho zloženie obsahije vitamíny C a E a oleje prospešné pre pokožku tela. Vďaka svojmu zloženiu, v ktorom nájdeme aj extrakt z rumančeka a mandľový a hroznový olej, sprchový gél pomáha zabrániť vysúšaniu pokožky. Po zmyselnej večernej očiste bude vaša pokožka okamžite zjemnená. Fľaša je vyrobená z 97% z recyklovaného plastu.


Antiperspirant Black & White Invisible Clear sľubuje až 48-hodinovú ochranu pred potením sa a prípadným zápachom. Pri použití vás privíta vôňou kvetín. Hodinovú výdrž je však potrebné v prípade týchto produktov brať s rezervou. Antiperspirant sa vyznačuje 5 kľúčovými vlastnosťami: účinne bojuje proti zápachu, poteniu, škvrnám na oblečení, usadeninám a zároveň aj podráždeniu pokožky.


Micelárna voda Garnier Skin Naturals All in 1


Jemná micelárna voda Garnier Skin Naturals All in 1 vhodná predovšetkým pre citlivú pleť predstavuje jednoduchý spôsob odlíčenia vhodný na každodenné použitie. Zopár ťahov vatovým tampónom a pleť je zbavená mejkapu a prípadných nečistôt, ktoré na nej zostanú. Micely by mali nečistoty pritiahnuť a bez zbytočného trenia pokožky mejkap odstrániť. V prípade podráždenia pokožky by ju mala micelárna voda upokojiť. Vhodná je na odlíčenie tváre, očí aj pier. Nie je potrebné ju oplachovať.


Po odlíčení je pleť vláčna, nie je mastná, ale zároveň ani príliš vysušená. Nemusíte sa obávať pocitu napnutej pokožky. Čistiaca pleťová voda je hyoalergénna - neobsahuje parfumáciu a je dermatologicky a oftamologicky testovaná. Tento produkt už mamina v minulosti vyskúšala a doteraz si ho veľmi pochvaľuje. Rozmýšľam, že keď spotrebujem svoju micelárku od Biodermy, dala by som šancu práve tejto :-)


Christina Aguilera Eau So Beautiful darčeková kazeta pre ženy


Darčeková kazeta pre ženy Christina Aguilera Eau So Beautiful pozostáva z parfumovanej vody s objemom 30 ml a sprchového gélu. Nevšedná vôňa Eau So Beautiful je ukrytá v úzkom, na prvý pohľad nevýraznom flakóne. Fialové sfabenie dostratena v sebe ale nesie istý nádych elegancie. Očarujúca harmónia vôní v sebe ukrýva ladnú vôňu vhodnú skôr pre vyspelú, ale stále roztopašnú ženu. Kvetinové objatie je doplnené o svieže exotické pomelo, šťavnatú lesnú jahodu a nežnú kombináciu tónov vanilky, santalového dreva a pižma.


Christina Aguilera Eau So Beautiful parfumovaná voda


Nie je to silná vôňa. Prirovnala by som ju skôr ku kvalitnejšiemu telovému spreju. Výdrž odhadujem na približne 2-4 hodiny. Priznám sa, čakala som od nej viac, ale mamine sa páči a to je najpodstatnejšie. Pokiaľ preferujete menej nápadné vône, bude pre vás ako stvorená. Hlavu vône tvorí pomelo, lesná jahoda a list fialky. Srdce spočíva v konvalinke, jazmíne, magnólii a gardénii. Základ sa nesie v znamení vanilky, santalového dreva a pižma. Totožnú vôňu má v sebe aj sprchový gél, ktorý v spojení s parfémom výdrž vôňe o čosi predĺži.


Nivea Smooth Sensation darčeková kazeta pre ženy


Dofialova ladená darčeková sada pre ženy Nivea Smooth Sensation v sebe ukrýva sprchový gél a telové mlieko. Ošetrujúci sprchový gél Shea Butter & Botanical Oil obsahuje bambucké maslo a rastlinné oleje (mandľový a hroznový), ktoré vaša pokožka počas chladných mesiacov zaiste ocení. Zloženie zanechávajúce vaše telo zamatovo hebké obsahuje vitamíny C a E. Vôňa produktu je exoticky sladká. Fľaša je vyrobená z 97% recyklovaného plastu.


Telové mlieko Smooth Sensation má hustejšiu krémovú konzistenciu. Opäť raz produkt ideálny na zimu, aj keď 48-hodinovú hydratáciu beriem s rezervou. Produkt je primárne určený práve pre suchšiu pokožku, ale v mojom prípade sa citeľná hydratácia po použití telových mliek Nivea udržala na 3-4 hodinách. V zložení produktu nájdeme aj bambucké maslo. Jeho vôňa mi zľahka pripomína vôňu klasického modrého Nivea krému.


David Beckham Classic sprchový gél a antiperspirant pre mužov


Vianočné darčeky pre tatka

Vôňu sprchového gélu David Beckham Classic by som opísala ako vôňu výraznú, aromatickú a zľahka drevitú, popretkávanú sviežimi bylinnými tónmi. Vhodná je na každodenné nosenie, a to pre akéhokoľvek muža, ktorý si dá záležať na dojme, ktorý po sebe zanechá. Dezodorant pre mužov David Beckham Classic má vôňu totožnú a jeho výdrž na oblečení či pokožke je zhruba 4-6 hodín. Ideálna dvojka pre vykročenie do úspešného dňa! "Beckhamovky" sú pre môjho tatka jednoducho klasika ♥


Dezodorant pre mužov David Beckham Classic


Mexx Black parfumovaná voda pre mužov


Mexx Black parfumovaná voda pre mužov ma najskôr nemilo prekvapila. Pri jej prvotnej aplikácii som zacítila veľmi silnú, nepríjemnú alkoholovú arómu, ako je zvykom pri niektorých lacnejších  toaletných vôňach. Obávala som sa, či som tatovi na Vianoce neobjednala mačku vo vreci. Opak bol našťastie pravdou a po chvíli sa alkoholový zápach stratil. Vynorila sa svieža korenistá, ale nie príliš agresívna, akvatická vôňa. Tatovi voňala ihneď a nechápal, čo mi prekáža. Jasný príklad rozdielov medzi mužmi a ženami :-D


Hlavu parfumovanej vody Mexx Black tvorí ťažšie korenie, šťavnatá mandarínkovo-pomarančová aróma a svieže vodné tóny. Jej srdce pozostáva z lekna a virgínskeho cedrového dreva. Základom vône sú pačuli, ambra a santalové drevo. Jednoducho pánska gurmánska vôňa ~


Adidas Ice Dive osviežujúci sprchový gél a antiperspirant pre mužov


Posledné dva produkty som vybrala z kolekcie Ice Dive od Adidas. Adidas Ice Dive 3 in 1 osviežujúci sprchovací gél s morským extraktom ma okamžite zaujal svojou elektrizujúcou sýtou modrou farbou. Vhodný je na telo, tvár, ale aj vlasy - ideálny pre mužov, ktorí neradi používajú viacero rozličných produktov. Vôňa, ktorá nabudí telo aj zmysly, sa nesie v znamení sviežosti a vody. Adidas Ice Dive antiperspirant pre mužov v guličke sľubuje 48-hodinovú ochranu pred potením. Jeho vôňa totožná so sprchovým gélom, avšak povedala by som, že o čosi viac výraznejšia, korenistejšia.


Máte skúsenosti s niektorým z týchto produktov? Radi by ste niektorý z nich vyskúšali? :-)

25 komentárov:

  1. So many fabulous products! Those Christina Aguilera items look especially wonderful.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thanks a lot! I actually envy my mum that I got her this fragrance, haha 🌷 I fell in love with it, too ~

      Odstrániť
  2. Maminka i tatínek dostali hezké dárky, které určitě udělaly radost. 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great products! There are really many of them :) some I know others I would like to meet.
    Greetings from Poland :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kosmetikou člověk nikdy nic nezkazí, moje maminka ode mě vždycky něco pod stromečkem najde :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kosmetikou člověk nikdy nic nezkazí, moje maminka ode mě pod stromečkem vždycky něco najde :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásný přehled kosmetiky. Já mám ráda zn. Nivea.
    Hezký víkend!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, produkty znám a za mě tu máš samé klasiky, co nikdy nezklamou. Niveu tu já můžu, akorát jejich vlasovka mě příliš neokouzlila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár 🌷 Vlasovú kozmetiku takýchto "klasických" značiek nepoužívam - nevyhovuje mi ani zloženie produktov a ani moja pokožka hlavy s nimi nie je spokojná :)

      Odstrániť
  8. Hezká inspirace, i když je po Vánocích. Za chvilku budou svátky, narozeniny...
    Děkuji a přeji hezké zimní dny, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár 🌷 Kozmetika neomrzí nikdy, ani počas roka :)

      Odstrániť
  9. Balíčky vypadají krásně a určitě bych některé produkty sama volila. :) Nivea má velmi příjemné sprchové gely. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bohužel žádnou zkušenost s těmito produkty nemám :/ Ale u vás doma z produktů měli určitě velkou radost :) Já letos darovala kosmetiku jen příteli - vodu a krém po holení :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Haven't tried this before but I will try later!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To je skvelý darček. Ja osobnú skúsenosť nemám ani s jedným produktom ale tieto produkty vyzerajú teda skvelo.

    SPRING COAT

    OdpovedaťOdstrániť