Back to School: Uni Essentials x Zalando Lounge

Back to School University Essentials


August je v plnom prúde a od septembra nás delí už iba zopár týždňov. Internet už pomaly, ale isto, začali ovládať príspevky ladené do back to school tematiky. Rozhodla som sa teda držať krok a ihneď naskočiť na vlnu. V dnešnom článku vám ukážem zopár university essentials, čiže vysokoškolských nevyhnutností, ktoré sa aspoň mne určite zídu a ktoré možno poslúžia ako inšpirácia pre vás.


Všetky spomenuté predmety nájdete na Zalando Lounge, kde môžete každý deň nakúpiť množstvo kúskov od bežných aj prémiových značiek za zlomok ceny! Určite sa oplatí registrovať.


1. Pohodlné oversized tričká.

Nie je nič lepšie, než počas (nie vždy najzáživnejších) prednášok alebo cvičení sedieť v niečom pohodlnom, v čom sa človek cíti dobre.


2. Štýlové tenisky, ktoré vynosíte kamkoľvek a s čímkoľvek.

Za mňa sú to jednoznačne klasické VANS tenisky, ktoré boli mojím veľkým snom. Nosím ich takmer každý deň a kamkoľvek sa pohnem z domu.


3. Obal na notebook.

Písanie poznámok na notebooku je rýchlejšie a presnejšie, pretože človek toho zachytí oveľa viac. Avšak na notebook je potrebné si dávať pozor aj napriek tomu, že ho človek nosí v batohu.


4. Zápisníky a zošity.

Pokiaľ patríte k starej škole rovnako, ako ja, zošity a zápisníky sú vaším verným kamarátom. Diár taktiež nie je na škodu v prípade, ak si radi plánujete svoje dni dopredu.


5. Fľaša na vodu.

Ideálne takú, ktorá je na viac použití.


6. Mikina voľného strihu.

Cítiť sa na vysokej škole alebo v práci pohodlne je pre mňa nesmierne dôležité. Ak nerozmýšľam nad nepohodlným oblečením, ktoré mám na sebe, dokážem sa lepšie sústrediť a som produktívnejšia.


7. Džínsy.

Klasika. Čo viac dodať?


8. Nákupná taška.

Nerada kumulujem zbytočný odpad, ktorému môžem predísť. Mať nákupnú tašku vždy poruke sa zíde.


9. Statement batoh.

Jeden z vynikajúcich spôsobov, ako dať najavo svoj štýl a osobnosť.


10. Elegantné nohavice.

Pretože človek nikdy nevie, kedy sa naskytne formálna príležitosť. Na VŠ, na ktorých som študovala, sme napr. na skúšky chodili oblečení vždy a len elegantne.


11. Šiltovka a okuliare, ak sa chcete cítiť inkognito.

Slečny a dámy mi určite dajú za pravdu, že nie vždy je náš deň a niekedy si jednoducho žiadame byť pre naše okolie neviditeľné


12. Kožen(kov)á bunda.

Odev, bez ktorého si nedokážem chladnejšie dni ani len predstaviť. Kombinovateľná snáď so všetkým, v akomkoľvek štýle.


A čo vy?

Aké sú Vaše back to school alebo back to uni essentials?


12 komentárov:

  1. Já si ze Zalanda koupila kabelku a jsem s ní spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma teší :-) Ja som si konkrétne zo Zalanda objednala 2 kabelky a obe som ich vrátila, pretože sa mi nepáčili :-( Aspoň som si potvrdila, že kabelky musím jednoducho kupovať priamo v obchodoch, aby som si ich poriadne dokázala prezrieť! :D

      Odstrániť
  2. Škola mi začíná na konci září, takže mám ještě chvilku volno :D ráda nosím rifle. Sešity samozřejmě nesmí chybět! Na počítači sice píšu rychle, ale do školy si ho beru jen občas. Mám o něj docela strach. Jinak má zkoušky chodím taky vždycky elegantně oblečená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som na VŠ milovala, že sme začínali až kdesi v polke či na konci mesiaca ;D Môj herný notebook by na prednáške prehučal všetkých a všetko, haha.

      Odstrániť
  3. Skvelý článok. Verím že toto veľmi pomôže školákom. Len nabudúce by som dala článok skôr von, aby si ľudia vedeli nakúpiť veci postupne. Vieš urobiť si zoznam a postupne od júla kupovať :)

    SUMMER ELEGANT VIBE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zo spomenutých vecí určite koženka, tú nosím teraz neustále, a obal na notebook, keďže so sebou všade ťahám notebook :)
    What a fancy world

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím říct že na Zalando mě láká hlavně každá jejich reklama, pak se tam člověk fakt jde podívat a ačkoliv většina není úplně můj styl, vím že v dnešní době to frčí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som objednávala zo Zalando Lounge. Zo Zalanda som si objednala 2 kabelky, ktoré som ale, bohužiaľ, vrátila, pretože nezodpovedali popisu na stránke :)

      Odstrániť