Jarné bytové novinky Bonami

Jarné bytové doplnky Bonami


* produkty zaslané za účelom recenzie


Jarnou rovnodennosťou sa opäť začalo moje najmilovanejšie obdobie roka. Pri tejto príležitosti som sa rozhodla do svojho domova vniesť niekoľko noviniek. Zároveň to nie je tak dávno, čo ma e-shop Bonami oslovil s možnosťou spolupráce a ja som s ponukou súhlasila. Som nesmierne šťastná a vďačná, že sa mi práve takouto formou podarilo okolie, v ktorom sa prevažne zdržiavam, osviežiť. Vybrala som si celkom päť rozličných vecí, ktoré vám predstavím v tomto článku. 


Jarné bytové novinky

  • Catherine Lansfield - ružové obliečky s motívom kvetín
  • Maximex - žehlica podložka Flowerage
  • Casa Selección - kozmetické zrcadlo
  • Ambiance Butterflies -18 modrých adhezivních 3D samolepiek
  • Wenko - ružové plastové vešiaky na oblečenie

Mohlo by vás zaujímať: Bytové doplnky Bonami


Růžové povlečení s motivem květin Catherine Lansfield

V záhone ruží

Prvým produktom, s ktorým sa pochválim, sú ružové obliečky s motívom kvetín Catherine Lansfield. Do nich som sa zamilovala - ako to už u mňa býva zvykom - na prvý pohľad. Zároveň sa pre ročné obdobie, v ktorom sa všetko začína prebúdzať, nesmierne hodia. Výhodou týchto obliečok je tiež fakt, že sú obojstranné. Buď sa rozhodnete pre romantický vzhľad ruží, ktoré sú dozdobené nenápadnými zlatými konfetami, alebo zvolíte hravý bodkovaný dizajn.


Obliečky Catherine Lansfield som zvolila vo veľkosti 135 x 200 cm. V ponuke je tiež variant 200 x 200 cm. Tkanina pozostávajúca z 52% z polyesteru a zo 48% z bavlny je príjemná na dotyk. Materiál je veľmi ľahký a vzdušný, čo oceníte predovšetkým počas teplejších mesiacov.


Růžové povlečení s motivem květin Catherine Lansfield


Spríjemnite si chvíle strávené žehlením

Priznám sa, že žehlenie nepatrí k činnostiam, ktoré by som vykonávala s radosťou. Preto som sa rozhodla, že je najvyšší čas si tento úkon spríjemniť. Na Bonami som objavila žehliacu podložku Flowerage od značky Maximex, ktorá hýri farebnou potlačou kvetín. Ideálne riešenie pre tých z vás, ktorí majú doma menej priestoru alebo si nechcú zbytočne kupovať žehliacu dosku ak napr. nežehlíte pravidelne.


Podložka by mala byť vyrobená z kvalitného tkaniva, ktoré by malo zaistiť perfektné výsledky bez záhybov. To môžem potvrdiť. Pre mňa je táto podložka šikovnejšia, pretože je rozmerovo väčšia než klasické dosky na žehlenie. Stačí, ak na ňu blúzky alebo tričká položím a vo väčšine prípadov ich nemusím niekoľkokrát otáčať zo strany na stranu.


Na túto myšlienku nadviažem tým, že žehliaca podložka Maximex by mala obsahovať dodatočnú vrstvu hliníka, ktorá odráža teplo a týmto spôsobom vytvára efekt protižehlenia. To znamená, že bielizeň nemusíte zbytočne otáčať a vo väčšine prípadov stačí prežehliť iba jednu stranu, čím ušetríte nielen svoj čas, ale aj svoje nervy :-)


Maximex Žehlicí podložka Flowerage

Staré dobré zrkadlá

Vysoké nastaviteľné zrkadlo mi doma chýbalo ako soľ. Je šikovným pomocníkom v prípade, ak sa sami štylizujete na fotografie alebo sa prípadne chystáte natočiť video. Zároveň je ideálnou dekoráciou do bytu alebo na umelecké fotografie. Kozmetické zrkadlo Casa Selección ø 17 cm som zvolila v chladnej bielej farbe.


Zrkadlá majú na e-shope viac, než dosť, a to v rozličných cenových kategóriách, prevedeniach a dizajnoch. Priznám sa, že som zvažovala objednať si aj vysoké nástenné zrkadlo, ale jedno už doma mám. Obojstranné zrkadlo poskytuje klasickú stranu a stranu s 5-násobným priblížením. Váži iba necelý 1 kilogram a zmestí sa aj do skutočne malého priestoru.


Casa Selección Kosmetické zrcadlo


V krajine motýľov

Predposledným produktom, ktorý som si z Bonami objednala, je Ambiance Butterflies sada 18 adhezivných 3D samolepiek. Pôvodne som si ich chcela v ružovej farbe, ale tá bohužiaľ na sklade už nebola, tak mi zaslali aspoň ich modrý náprotivok. A poviem vám, že sa mi páčia možno aj viac. Z jednej strany sú motýle matné, z druhej zasa pekne lesklé.


Môžete ich nalepiť aj ako 2D dekoráciu, alebo pre viditeľný 3D efekt pokrčiť ich krídla. V balení nájdete aj obojstranné nalepovacie kruhy, pomocou ktorých môžete motýle prichytiť na povrchy. V prípade menších motýľov som krúžky rozstrihla napoly. Výsledok - myslím si - hovorí za všetko. Skutočne sa teraz doma cítim ako v rozprávkovej krajine zázrakov. Čo myslíte? :-)


Ambiance Butterflies sada 18 adhezivných 3D samolepiek


Wenko Ružové plastové vešiaky Flocked


Šatníková elegancia

Úplne posledným produktom, ktorý sa v objednávke nachádzal, bola Wenko sada ružových plastových vešiakov Flocked. Sada obsahuje sedem vešiakov na oblečenie, ktoré sú potiahnuté akoby zamatovou, hebkou látkou. Vzhľadovo vyzerajú veľmi elegantne a oblečenie na nich vyzerá skutočne skvostne! Poslúžia na zavesenie klasických blúzok, ale i nohavíc či kabeliek. Ja mám na ich vnútornej strane prevesené napr. dlhé letné šaty až po zem.


Máte skúsenosť s e-shopom Bonami?

Ktorý z produktov Vás oslobil najviac?

10 komentárov: