Ružová objednávka z NajLekáreň

Najlekáreň recenzia


* produkty zaslané za účelom recenzie


Pekný sviatočný deň želám všetkým ~


Dnes mám pre vás článok, ktorý vznikol v spolupráci s e-shopom Najlekáreň. Veľmi ma táto ponuka spolupráce potešila, pretože je to opäť niečo nové, a taktiež preto, pretože vo výbere produktov na recenziu som mala úplne voľnú ruku a mohla som si vybrať takpovediac čokoľvek :-) V rámci spolupráce sme komunikovali ešte počas októbra, takže som túto ponuku zároveň brala ako jeden z narodeninových darčekov, ktorý ma nesmierne potešil 🎂 Ako zvyčajne, vybrala som si predovšetkým produkty, ktoré majú v sebe zakomponovanú moju najmilšiu farbu - ružovú 🎀 Na záver by som sa ešte raz rada poďakovala za možnosť tejto spolupráce 😊


🎁 Zoznam produktov, ktoré som si na recenziu vybrala:

  • Bioderma Sensibio H2O micelárna voda pre citlivú pleť 250 + 250 ml
  • Indulona Ochranný krém na ruky
  • Jenamazol 2%
  • 2x Bupi Baby Tuhé mydlo s kamilkovým extraktom a nechtíkovým extraktom
  • Bupi KIDS Sprchový gél ružový
  • Výživový doplnok - vápnik, zinok, magnézium
  • Beast Pink Yum Yum Whey proteín s príchuťou strawberry splash

Bioderma Sensibio H2O Micelárna voda výhodné balenie Najlekáreň


Bioderma Sensibio H2O vo výhodnom balení nesmela v mojej objednávke chýbať. Používam ju už niekoľko rokov a je to micelárna voda, ktorej sa neplánujem vzdať ani v budúcnosti. Aj napriek tomu, že je určená predovšetkým pre citlivú pleť, zo všetkých micelárnych vôd od Biodermy je pre moju mastnú a aknóznu pleť najlepšia! Perfektne odlíči akýkoľvek mejkap a pleť zanechá dokonalo čistú, bez pocitu lepkavosti či sucha, čo mi na ostatných micelárnych vodách prekáža.


K pleti je nesmierne šetrná a je taktiež vhodná aj na oči, ktoré sú v mojom prípade nesmierne citlivé a s výberom produktov určených pre ne musím byť skutočne opatrná. Neobsahuje žiadne farbivá ani vône. Pleť nie je podráždená, ale upokojená a vláčna. Po odlíčení tváre ju nie je potrebné dodatočne oplachovať ♥


Ochranná Indulona na ruky bola skvelou voľbou predovšetkým do jesenných a zimných mesiacov. V minulosti som mala možnosť vyskúšať už aj telové mlieka tejto značky a bola som nesmierne spokojná. Okrem iného ju v rodine počas zimy, keď napadne sneh, používame ako "life-hack" tip a "impregnačne" ňou natierame svoje čižmy, aby boli odolné voči snehu a celkovo vode. Indulona si vo vašej domácnosti nájde jednoducho všestranné využitie.


Zabraňuje vysušovaniu pokožky, vyživuje ju do hĺbky, chráni ju pred poškodením sposobeným vonkajšími vplyvmi. Dodáva pokožke jemnosť a taktiež ju regeneruje. Má sladkú vôňu a jej konzistencia na prvý pohľad vyzerá byť hustá, avšak pri rozotieraní je zľahka vodnatá, vďaka čomu sa do pokožky rúk rýchlo vpíja, čo ma nesmierne teší ♥ Nemám totiž rada, keď musím čakať niekoľko minút, kým sa krém na ruky do dlaní poriadne vstrebe. Nielenže sú vaše ruky chránené a zjemnené, navyše sú aj delikátne voňavé :-)


Jenamazol 2% krém recenzia


Ako ďalší produkt som si vybrala vaginálny krém Jenamazol 2%, s ktorým už mám taktiež skúsenosti a som nesmierne šťastná a vďačná, že moja mamina v minulosti tento zázrak objavila. Jenamazol slúži k rýchlej liečbe vaginálnej mykózy či zápalu pošvy, ktorý môže byť spôsobený kvasinkovou infekciou. V mnohých prípadoch ide o nepríjemné, či niekedy dokonca až bolestivé zdravotné komplikácie, ktoré sa u žien môžu objaviť takpovediac kedykoľvek. A presne v takýchto prípadoch je dobré mať čosi ako Jenamazol ihneď poruke.


V mojom prípade mi vždy od nepríjemných pocitov svrbenia a pálenia uľavil takmer okamžite. Skutočne si naň nemôžem sťažovať a odporučila by som ho každej žene, ktorá zvykne mať, žiaľ, takéto problémy často. Pred jeho použitím sa však nezabudnite poradiť s vaším lekárom, lekárnikom či gynekológom a taktiež si prečítajte príbalový leták a návod na použitie.


Pôvodne som do objednávky zahrnula výživový doplnok s obsahom vápnika, horčíka a zinku od značky GymBeam, avšak predpokladám, že v čase zaslania balíka nebol na sklade. Namiesto neho mi však poslali výživový doplnok WALMARK Vápnik Horčík Zinok FORTE, ktorý v sebe navyše zahŕňa aj vitamín D. Mal by prispievať ku zdravým kostiam, svalom a zubom a taktiež ku krásnej pokožke, vlasom a nechtom.


Vitamín D je v doplnku obsiahnutý pre lepšie vstrebávanie a využitie vápnika. Zinok tiež prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom a spoločne s vitamínom D je dôležitý pre normálnu funkciu imunitného systému, čo v dnešnej dobe určite nie je na škodu :-)


Detská kozmetika Bupi recenzia


Teraz prejdem k trom produktom detskej značky kozmetiky Bupi. O existencii tejto značky viem už dlhodobo a pár ich produktov som už taktiež vyskúšala. Tentokrát som si vybrala sprchový gél a dve tuhé mydlá. Bupi KIDS rozprávkový sprchový gél je nielenže obsiahnutý v peknej ružovej plastovej fľaši, ale jeho uzáver má tvar princeznovskej korunky ♥ No nie je to rozkošné? Vonia sladko, ako jahody so šľahačkou a pri spojení s vodou skutočne vytvorí jahodovú šľahačkovú penu 🍓 Zloženie tohto produktu by malo minimalizovať riziko vzniku podráždenia pokožky.


Prvé mydlo je Bupi BABY Tuhé mydlo s kamilkovým extraktom, ktoré je odeté do ružového obalu. Na pokožku tela by malo mať upokojujúci a hojivý účinok. Druhé je Bupi BABY Tuhé mydlo s nechtíkovým extraktom, ktoré ponúka upokojujúci účinok pre citlivú detskú pokožku. A keďže moja pokožka tela zvykne byť nesmierne citlivá a ľahko ju čokoľvek podráždi, rada dávam prednosť práve produktom určeným pre deti. Produkty Bupi sú navyše vyrábané na Slovensku 🇸🇰


Beast Pink Yum Yum Whey proteín Strawberry Splash recenzia


Úplne posledným produktom, ktorý sa v mojej narodeninovej objednávke nachádzal, je Beast Pink Yum Yum Whey proteín v novej príchuti strawberry splash. Na ich vanilkový proteín nedám dopustiť a pridávam si ho takmer všade, kde sa dá, avšak s dodržaným dávkovaním, samozrejme :-) Celkovo ma ponuka GymBeam produktov na e-shope Najlekáreň prekvapila a zároveň veľmi potešila. V takomto prípade máte skutočne veľa produktov pokope a môžete si ich objednať práve iba z jedného e-shopu.


Srvátkový proteínový prások so 68%-ným podielom bielkovín má ružový nádych a obsahuje lyofilizované ovocie. Pripomína mi lahodnú jahodovú čokoládu 🍓🍫 Obohatený je taktiež o tráviace enzýmy a vitamíny. Má minimálne množstvo tuku a sacharidov. Jednokilové balenie by vám malo vystačiť na 33 dávok. Osobne si ho najradšej pridávam do ovsenej kaše, do pudingov, jogurtov alebo v prípade, ak voľačo pečiem :-)


Nakupujete cez e-shop Najlekáreň?


14 komentárov:

  1. Eshop neznám, ale balíček je super - krásně růžový! A všechno nejlepší k narozeninám <3 Největší radost by mi udělal protein, sama je doma často používám :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, tolik skvělých produktů, které zaujmou hned na první pohled. Zejména ten protein bych ráda vyzkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár ♥
      Proteín je super, ale predsa len mám radšej tú jemnú vanilku :)

      Odstrániť
  3. E-shop neznám,, nicméně super věci. Tu micelárku jsem dlooouho používala také :) A ten protein mě láká!:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá micelárna voda je pre mňa jednoznačne najlepšia, akú som kedy objavila a vyskúšala ♥

      Odstrániť
  4. Biodermu mám taky moc ráda, jen používám jiný druh. Ale možná vyzkouším i tento - mám taky mastnější pleť, ale nikdy ně nenapadlo vzít produkt po citlivou pleť. Třeba bude taky tak dobrý... :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezký růžový výběr :) Na Indulonu také nedám dopustit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tato objednávka je opravdu boží, velmi růžová ale jsou v ní samé super věci, které sama používám a mohu doporučit!

    OdpovedaťOdstrániť