Online lekáreň na Notino

Online lekáreň Notino

Pekný decembrový deň želám ~


Článok začnem zľahka netradične a opýtam sa vás, Ako sa máte? Ja sa mám už o čosi lepšie, ale je pravda, že odkedy som sa presťahovala do Brna, som takmer permanentne chorá a s mojím zdravým to momentálne nevyzerá zrovna ružovo. A pre takéto a hlavne nečakané prípady ochorenia či iných zdravotných potiaží je dobré mať poruke vlastnú lekárničku, v ktorej nájdete všetko potrebné.


Ja som nesmierne praktický človek a svoj voľný čas trávim čo najefektívnejšie sa dá. Rovnako to platí aj pri online nakupovaní, ku ktorému využívam najčastejšie a predovšetkým e-shop Notino, ktorý mám rada predovšetkým pre rozmanitosť tovaru, ktorý na ňom nachádza. Nielenže tam nájdete rozličné druhy parfémov, dekoratívnej a telovej kozmetiky, bytových vôní a široký výber domácej drogérie, ale ponovom už aj produkty pre zdravie, ktoré nájdete v kategórii Lekáreň.


Samozrejme, ako to už u mňa býva, nová kategória pre mňa nezostala novou príliš dlho. Hneď som sa pustila do objavovania nových produktov, ktoré by bolo užitočné si zaobstarať a mať poruke. A keďže sme stále v pandemickom období, vrelo takúto online lekáreň vítam. Ponuka, pravdaže, nie je taká pestrá ako v lekárni reálnej, avšak nájdete tam základné veci.


Na záver ešte dodám, že v článku opisujem predvošetkým vlastné skúsenosti so spomenutými liečivami, prípadne ponúkam tip na niektoré z nich. Nie som však žiaden odborník ani špecialista. Pred akýmkoľvek užitím lieku sa poraďte s vaším lekárom alebo lekárnikom. Každý organizmus je jedinečný a každému vyhovuje niečo iné.


Ako bojujete s chrápkou či nachladnutím vy?


V prípade nachladnutia a chrípky mi vždy pomohol prášok na perorálny roztok Coldrex MAXGRIP. Nájdete ho v príchuti citrusovej alebo lesné ovocie, ktorá bola jednoznačne mojím favoritom. Pokiaľ vás trápi kašeľ, vrelo odporúčam, predovšetkým z vlastných skúseností, Mucosolvan sirup. V prípade upchatého nosa je sprej ako dar z nebies, nemám pravdu? Môj najobľúbenejší, ktorý mi najviac vyhovuje a s ktorým mám najlepšie skúsenosti, je síce Muconasal, ale ten na e-shope dostupný nie je.


V prípade chrípky som ešte ako malé dieťa brávala Solmucol - granulát na prípravu perorálného roztoku. Má zľahka kyslú citrusovú príchuť, avšak skutočne mi vždy pomohol. Aj preto si ho pri najbližšej objednávky plánujem zobrať do zásoby. Pre istotu. Bolesť hrdla môže byť nesmierne nepríjemná a môže vám spôsobiť potiaže nielen s pitím a jedením, ale aj s rozprávaním. Preto je dobre mať poruke aj nejaké pastilky na cmúľanie, napr. Septolete Extra s príchuťou citrón a bazový kvet alebo Dorithricin, ktorý je síce drahší, ale je hotovým Svätým grálom.


Aký produkt sa vo vašej lekárničke jednoducho musí nachádzať?


6 komentárov:

  1. So sorry to hear that you have not been feeling the best. It is definitely important to have items like this on hand!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you very much for such a warm reaction ♥♥♥
      Hopefully, I won't get sick in the near future again. I'm feeling way better today ♥

      Odstrániť
  2. Posilovat imunitu v zimním období je sakra důležité, skvělé tipy a doporučení na doplňky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru tak, nezdá sa to, až kým to na človeka "nesadne" :-(

      Odstrániť
  3. Panadol is a life saver for me.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť