Recenzia na vlasové produkty Vita Coco

Vlasové produkty Vita Coco recenzia

Pekný novembrový deň želám všetkým ~


Dnes mám pre Vás recenziu na vlasové produkty značky Vita Coco, ktoré som pred niekoľkými týždňami obdržala od e-shopu Notino na recenziu. O obsahu balíčka som vôbec netušila, takže to bolo pre mňa veľmi príjemné prekvapenie si ich tam nájsť. Ak mám pravdu povedať, o značke Vita Coco som do tohto momentu ani len netušila, a to predovšetkým preto, lebo kokosové produkty všeobecne v obľube nemám. Rozhodla som sa však dať im predsa len šancu a poviem vám, že nie som vôbec sklamaná :-) V balíčku sa nachádzalo trio produktov - šampón, kondicionér a maska na vlasy. Touto cestou by som sa zároveň chcela Notinu za tieto produkty poďakovať


Vlasové produkty Vita Coco recenzia


Ako môžete vidieť už na fotografiách, tieto produkty určené predovšetkým na výživu vlasov sú ladené do svetlomodrej farby. Všetky tri z nich majú spoločnú lahodnú vôňu exotického a tropického orecha - kokosu. Tá je osviežujúca, avšak je z tých jemnejších, nič prehnané, ani veľmi umelé. Vita Coco Nourish hydratačný šampón je určený pre suché a nepoddajné vlasy. Nemá žiadnu farbu - je teda úplne priehľadný. Obsahuje však kokosovú vodu a extrakt z kamélie olejnej. V spojení s vodou vytvára bohatú penu.


Vita Coco Nourish hydratačný kondicionér je taktiež určený predovšetkým pre suché a nepoddajné vlasy. Na rozdiel od šampónu tento produkt sa vyznačuje klasickou bielou farbou a hustejšou konzistenciou, ktorá je pre kondicionéry všeobecne charakteristická. Po umytí šampónom sa odporúča nechať kondicionér na vlasoch 2 - 3 minúty a potom opláchnuť. Kondicionér navyše obsahuje kokosovú vodu, kokosový olej a mandľový olej.


Čo však majú tieto dva produkty spoločné?

  • mali by byť vegánske
  • oba by mali obsahovať až 95% zložiek prírodného pôvodu
  • ich balenia by mali byť prinajmenšom aspoň zo 75% recyklované
  • neobsahujú farby ani silikóny
  • sú vyrobené v Anglicku
  • ide o veľké, 400 ml balenia, ktoré vám zaručene vydržia zopár mesiacov


Vlasové produkty Vita Coco recenzia


Vita Coco Nourish hĺbkovo vyživujúca maska pre suché a nepoddajné vlasy by mala byť vyrobená zo 100% prírodných kokosových orechov. Aj tento produkt obsahuje kokosovú vodu a kokosový olej. Jej farba je klasická biela, konzistencia predsa len hustejšia. Rovnako ako dva predošlé produkty, aj v tomto prípade by malo ísť o produkt vegánsky, ktorý by mal obsahovať aspoň 95% prírodného pôvodu. Obal masky na vlasy by mal byť aspoň zo 75% z recyklovaného plastu. Neobsahuje pridanú farbu ani silikóny. Vyrobená v Anglicku, s objemom 250 ml.


Vlasové produkty Vita Coco recenzia


So všetkými troma produktmi som skutočne spokojná. Predsa len ide o čosi úplne nové, než na čo som zvyknutá a som taktiež rada, že som kokosu dala šancu. Produkty ponúkajú vlasom hĺbkovú hydratáciu, dôkladnú výživu, prirodzený lesk, jemnosť a hebkosť. Výsledkom sú taktiež poddajné, "ucelené" vlasy, ktoré sa ľahko rozčesávajú. Nemala som problém ani s nepríjemnou reakciou pokožky hlavy a ani s rýchlejším mastením sa vlasov :-)


Poznáte značku Vita Coco? Vyskúšali ste už nejaké z ich produktov?



Vlasové produkty Vita Coco zloženie

Vlasové produkty Vita Coco zloženie

4 komentáre:

  1. So glad you are happy with these products! I cannot even get over how cute the packaging is. So so fabulous.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, hodně zajímavá značka a pokud jsou produkty složením z kokosů, jedině palec nahoru - ty mám nejraději. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som veľmi vďačná za možnosť vyskúšania tejto značky ♥

      Odstrániť