Holika Holika Aloe produkty

Holika Holika Aloe sprchový gél

Pekný pondelok želám všetkým ~


Kórejskú značku kozmetiky Holika Holika som na Blog de la Licorne nerecenzovala už pekne dlhý čas. Vlastne produkty kórejskej kozmetiky vôbec, preto som sa rozhodla si z e-shopu Notino nejaké nové na recenziu objednať. A keďže aloe ako zložku kozmetiky - či už pleťovej alebo telovej - vyhľadávam poväčšine, chcela som vyskúšať práve produkty, ktoré sú tejto zložke venované. V dnešnom článku vám porozprávam o svojich dojmoch a skúsenostiach s aloe produktmi značky Holika Holika.


Na Notino práve prebieha letný BLACK FRIDAYUrčite si nenechajte újsť ponuku zliav a rýchlo si nakúpte čosi pekné, po čom už dlhšie túžite, pretože nákup sa tentokrát skutočne vyplatí! 😍


Holika Holika Aloe 92% sprchový gél s aloe vera sa - rovnako ako druhý produkt - nachádza vo veľmi zaujímavom a výstižnom obale v tvare listu konkrétnej rastliny. A práve aj tieto skutočnosti ma na kórejskej kozmetike neskutočne tešia. Dajú si záležať nielen na samotnom produkte a jeho zložení, ale aj na jeho obale a marketingu ♥ Svetlá plastová nádoba v sebe ukrýva 250 ml sprchového gélu s 92% Aloe Barbadensis Leaf Juice.


Gél má skutočne gélovejšiu konzistenciu a je priehľadný. Neobsahuje teda žiadne pridané farbivá. Vonia sviežo, úplne ako rastlina aloe, čo iba posilňuje autenticitu produktu ♥ Aloe je významná predovšetkým v rámci hydratácie a upokojenia pokožky, takže je vhodná aj pre tú citlivú. So sprchovým gélom som nesmierne spokojná a určite si v budúcnosti objednám ďalšie balenie :-)


Holika Holika Aloe hydratačný gél na tvár a telo


Druhým produktom je Holika Holika Aloe 99% gél pre intenzívnu hydratáciu a osvieženie pleti dostupný v dvoch veľkostiach - 55 ml a 250 ml. Ja som si zvolila pre istotu ten menší, pretože som ho chcela vyskúšať na pleť. Aloe je výborná zložka pre citlivú, mastnú, aknóznu pleť. Hydratačné a upokojujúce gély s aloe vyhľadávam predovšetkým na jar a zimu, kedy ich používam namiesto tuhších pleťových krémov.


Okrem aloe sa v tomto géli nachádza ja moja milovaná Centella Asiatica, ktorá pôsobí upokojujúco a regenerujúco. Ďalšie extrakty môžete vidieť na fotografii vyššie. Gél však obsahuje vôňu, ktorá môže niektoré typy pleti podráždiť, takže opatrne :-) Zložka Aloe je tiež vynikajúca v prípade spálenia kože pri opaľovaní ♥


18 komentárov:

  1. Produkty som už videla, no ešte som ich neskúšala :) Väčšinou používam Aloe, ktoré doma pestujeme

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, zaujal mě už jenom ten design - velmi originální a určitě i samotný produkt je super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to bych koupila už jen kvůli vzhledu :D Vypadá to fakt super!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale produkty s aloe mám veľmi rada :) Obaly sú super, verím, že aj ich obsah :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I am pretty sure this aloe gel is very soothing and calming, I am so attracted with the packaging though <3

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    OdpovedaťOdstrániť