Bourjois Le Petit Strober rozjasňovač Recenzia

Bourjois Le Petit Strober rozjasňovač recenzia


Pekný pondelok želám všetkým ~


Dnes sa k vám opäť prihováram s recenziou na produkt dekoratívnej kozmetiky. Vlastne by som povedala, že dnes pôjde o recenziu na takú maličkosť, drobnosť. A to doslova. V tomto článku by som sa s vami rada podelila o svoj dojem a skúsenosti s používaním rozjasňovača Bourjois Le Petit Strober, ktorý som si zvolila v odtieni Universal Glow. Obsah tohto malého makrónika (som si vedomá rodu makrónky, nebojte) je 2,3 g, takže je to skutočne maličký pomocník, ktorého si so sebou môžete vziať takpovediac všade :-)


Kedysi som rozjasňovačov vlastnila niekoľko. Rozhodla som sa ale ich buď darovať kamarátkam (ak som ich používala iba minimálne a chceli ich vyskúšať), alebo keď už boli staršie, radšej som ich dopoužívala na nejaké líčenia a potom ich vyhodila. Okrem iného na tento účel zvyknem využívať aj očné tiene, ktoré sú lesklé a obsahujú vo svojej konzistencii trblietky. Takto máte vlastne produkt 2v1.

Bourjois Le Petit Strober rozjasňovač recenzia


Každopádne na svojom zozname prianí na Notino som mala zopár produktov, ktoré by som rada vyskúšala a tento mini rozjasňovač bol medzi nimi. Le Petit Strober pôsobí veľmi prirodzene, zdravo a predovšetkým jemne. Skutočne jemne. Práve preto nie je vhodný pre ľudí, ktorí obľubujú výraznejšie rozjasňovače. V kompaktnom balení sa nachádza aj zrkadielko a štetček na nanášanie.


Ja štetček nepoužívam, pretože ak produkt nanášam práve ním, mám pocit, že zapečený rozjasňovač takmer vôbec na mojej bledej pokožke nevidno :-) Preferujem preto vankúšiky prstov. Universal Glow je odtieň jemný so zlatistým podtónom a skutočne maličkými, takmer nenápadnými trblietkami. Pri nanášaní vankúšikmi prstov sa vôbec nepráši. Jeho textúra je veľmi ľahká.


Rozjasňovač Le Petit Strober od Bourjois ma milo prekvapil svojím uzatváraním. Ide o dva malé magnety, čo sa mi skutočne páči, lebo to magnetické svaknutie jednoducho zbožňujem! ♥ Čo sa týka vône, tá je silnejšia a sladká. Aj s ňou som spokojná. Pripadá mi taká ženská, doslova očarujúca ~


Používate produkty značky Bourjois Paris?


Máte skúsenosti s týmto rozjasňovačom?


20 komentárov:

  1. It looks very delicate and cute, thanks for sharing!
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you very much! It's truly a treasure in my collection :3

      Odstrániť
  2. It looks very pretty! Such a lovely shimmer! Thank you for sharing your thoughts. I hope you have a wonderful week :)
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle značku vůbec neznám, ale já se v kosmetice moc nevyznám. :) Pěkný článek.
    Vlasta

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuším, že jsem od této značky ještě nic neměla, ale rozjasňovač vypadá hezky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem zvyklá používat oční stíny jako rozjasňovač. :D Moc hezky napsaný článek. Jsem ostuda, ale nikdy jsem nic od Bourjois Paris nepoužila.

    https://karinpetrekova.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár :) ♥
      Ale vôbec, nie si ♥

      Odstrániť
  6. I am a huge fan of the Bourjois brand :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O značce jsem slyšela ale ještě nic nezkoušela:)

    OdpovedaťOdstrániť