Valentínske líčenie s paletkou Newtrals 2

Valentínske líčenie Blog de la Licorne


Peknú stredu želám všetkým ~


Predošlým valentínskym článkom bola inšpirácia na valentínske darčeky pre mužov. Dnes som sipre vás pripravila inšpiráciu na jemné romantické valentínske líčenie. V hlavnej úlohe sa budem venovať predovšetkým paletke očných tieňov Re-Loaded v odtieni Newtrals 2 od značky Makeup Revolution. Z tejto kolekcie už jednu paletku vo svojej zbierke líčidiel mám.


Túto spomenutú paletku ste mali možnosť vidieť ešte v jednom z októbrových článkov - Tekvicové jesenné líčenie. Bola som ňou očarená a predovšetkým nesmierne spokojná, preto som sa rozhodla zaobstarať si ešte jednu, tentokrát však v ružovejších odtieňoch. Predsa len, Re-Loaded Iconic Fever sa nesie v teplých, jesenných farbách.


Makeup Revolution Newtrals 2 paletka očných tieňov recenzia


Čo sa týka balenia, očné tiene sa nachádzajú v jednoduchom a ľahkom plastovom obale. Súčasťou nie je ani zrkadlo, ani miesto na aplikátor na očné tiene. Paletka v sebe ukrýva tri rady po päť očných tieňov. Samozrejmosťou sú ako matné, tak aj lesklé a trblietavé tiene. Tento fakt ma nesmierne teší, pretože lesklé a trblietavé očné tiene sú proste moje ♥ Jednoducho ku mne patria.


Paletka Makeup Revolution Reloaded neobsahuje žiadnu dodatočnú arómu, tiene sa takmer vôbec neprášia. Nanášajú sa s ľahkosťou a všetky z nich sú extrémne dobre a silno pigmentované. Farebná škála je rozmanitá - oranžové, ružové, červené, hnedé odtiene. Svetlé hnedé môžete využiť aj na kontúrovanie, svetlý trblietavý zasa ako rozjasňovač. Matné oranžové a ružové môžete použiť napríklad ako lícenku v prípade, ak nejakú momentálne poruke nemáte.


Makeup Revolution Newtrals 2 recenzia


Pätnásť očných tieňov, vynikajúco pigmentovaných, ktoré počas celého dňa (viac ako 8 hodín) neblednú, nezlievajú sa dokopy a ktoré taktiež môžete využiť aj ako bronzer, rozjasňovač či lícenku som objednávala za necelých 6€ (presnejšie bola cena táto paletky v čase, kedy som ju objednávala, 5,50€).


Pokiaľ ste už produkty - a predovšetkým očné tiene - značky MR niekedy vyskúšali, určite viete, že sú aj za takúto nízku cenu skutočne kvalitné. Sama som každým produktom prekvapená :-) Očné tiene nachádzajúce sa v tejto paletke by mali byť navyše vegánskeho zloženia a netestované na zvieratkách. Produkty MR sú dostupné aj na e-shope Notino.


22 komentárov:

  1. Vypadá to moc dobře. Já si odstíny do červené moc na oči nedávám, protože mi ty moje oči s tím přijdou takové uplakané. Ale tady to vypadá moc dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné líčení! :) Kéž bych se také uměla takto nalíčit. Já jsem na práci s očními stíny úplně antitalent, úplně tohle obdivuji! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Ani ja sa neviem líčiť s očnými tieňmi, haha. Preferujem takéto jednoduchšie a ľahšie líčenia :-)

      Odstrániť
  3. Wow, umíš moc krásně líčit :O.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. paletka vyzerá skvelo. Revolution majú veľmi podarené paletky a tvoj makeup je krásny.

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥
      MRL majú snáď najlepšie paletky na svete! ~

      Odstrániť
  5. Krásné líčení, paletla vypadá bezvadně :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. What a beautiful palette! Your make-up photo is really beautiful!!

    akiko

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líčení se ti moc povedlo, krásné barvičky a hlavně obdivuji tu dokonalou linku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super, mám úplně tu stejnou. :) Hrozně ráda nosím červené linky.

    OdpovedaťOdstrániť