Vianočné darčeky pre mojich blízkych z Elnino

Vianočné darčeky pre ženy Elnino

/   /   /     produkty zaslané za účelom recenzie


Peknú sobotu želám všetkým ~


Dnes mám pre vás článok s ďalšími tipmi na kozmetické darčeky. Tentokrát sú však tieto kúsky z e-shopu Elnino. Vybrala som štyri kusy pre mamku a ďalšie štyri kusy pre jej priateľa. Okrem iných darčekov, ktoré pre nich mám, im tieto zabalím ešte spoločne, ako také kozmetické balíčky vytvorené im presne na mieru.


Ako som už avizovala v jednom z predošlých článkov, ja našim zvyknem kupovať práve predovšetkým kozmetiku, keďže oni si takéto veci kupovať nezvyknú. Oni mi len dajú nejaké odporúčania, čo by ráčili vyskúšať a ostatné je už v mojej réžii. Takto to máme podelené už zopár rokov a funguje nám to výborne. Všetci sme spokojní :-)


Vianočné darčeky pre ženy Elnino


Prvá štvorica produktov, o ktorej dnes budem rozprávať, je kozmetika určená pre maminu. V tomto prípade som stavila na produkty, ktoré sa v zbierke vždy zídu a človek ich za každých okolností využije. Dove Purely Pampering Sweet Cream & Peony som si na e-shope všimla už niekoľko týždňov dozadu. Doteraz sme ani jedna z nás túto vôňu nevyskúšali, preto som sa rozhodla ju objednať. Ide o sladkú kvetinkovú vôňu.


Keďže mamina má túto značku veľmi rada, zobrala som jej ešte Dove Soft Feel 48h roll on antiperspirant pre ženy bez alkoholu. Takéto guľôčky preferuje najviac. Soft Feel 48h roll on by mal obsahovať aj 1/4 krému. Neobsahuje alkohol, čo je pre nás obe nesmierne dôležité, pretože naša pokožka je veľmi citlivá. A štípanie či pálenie podpazušia čerstvo zbaveného chĺpkov nie je dvakrát príjemná vec :-) Vôňa je jemná, kvetinovo-pudrová


Tak ako ja nedokážem žiť bez očnej linky, mamka nedokáže fungovať bez ceruzky na oči. Ide jednoznačne o must-have kúsok jej každodenného líčenia a sama si ju bez nej už ani nedokážem predsatviť, haha. Ceruzku na oči Gabriella Salvete Automatic Eyeliner som zvolila predovšetkým preto, pretože ide o vysúvaciu ceruzku. Netreba ju teda strúhať, aplikácia s ňou je veľmi rýchla a líčenie precíznejšie, pretože je užšia.


irage Brands Paris Lights Rose parfémovaná voda pre ženy recenzia


Mirage Brands Paris Lights Rose parfumovaná voda pre ženy je posledným produktom, ktorý som z Elnino pre mamču objednala. V poslednej dobe sa mi často sťažovala, že už nemá aké parfémy a vône používať. Preto som jej na Vianoce objednala hneď niekoľko, medzi nimi aj Paris Lights Rose, ktorá je odetá do peknej ružovej cukríkovej farby a na flakóne má taktiež zlatisté trblietky. Flakón je sám o sebe zaujímavý a jedinečný.


Vôňa by mala byť inšpirovaná populárnou Rose Rush od Paris Hilton. V jej podstate by sa mali odrážať rozličné druhy ruží a s nimi aj liči, neroli, pivonky, papája, ambra, biele pižmo a cédrové drevo. Ide o elegantnú nežnú vôňu. Keďže ale mamina skutočne vypotrebovala všetky svoje voňavé zásoby, túto vôňu som jej dala ako skorý vianočný darček a nesmierne sa jej potešila :-)


Vianočné darčeky pre mužov Elnino


Prejdime teraz k darčekom pre mužov. Rovnako ako v mamčinom prípade, aj v tomto som ako základ zvolila sprchový gél Adidas Dynamic Pulse. Zaujalo ma predovšetkým modrasté balenie a v duchu tejto farby som sa snažila dokombinovať aj dodatočné produkty. Vôňa sprchového gélu je svieža, aromantická, pepermintová. Nabudenie organizmu a zmyslov zaručené!


Vaseline Men Active Dry 48h roll-on antiperspirant pre mužov je aj pre mňa úplnou novinkou, keďže doteraz som vôbec netušila, že Vaseline sa zameriava aj na výrobu roll-on produktov. Každopádne ide o príjemné prekvapenie. Active Dry roll-on 48h má jemnú nevtieravú vôňu, čo je paráda, pretože silná agresívna vôňa môže pokožku zbytočne dráždiť. Obsahuje 0% alkoholu


Vianočné darčeky pre mužov Elnino


Z kozmetiky od Adidas mi padla do oka ešte Dynamic Pulse toaletná voda pre mužov. Na e-shope som videla aj mnoho vôd po holení, avšak tie mamčin priateľ nepoužíva a, povedzme si pravdu, je skutočne málo takých, ktoré pleť nedráždia a skutočne jej ponúkajú starostlivosť. Toaletná voda Dynamic Pulse je zľahka modrá, jej objem je 100 ml. Vôňa je podobná vôni sprchového gélu, akurát mi pripadá o čosi viac a príjemnejšie korenistá. Keďže ide o toaletnú vôňu, jej výdrž bude pravdepodobne 2-4 hodiny.


Proraso Protettiva pena na holenie s aloe veta je posledným produktom z tejto celej objednávky. A poviem vám, je úžasná! Osobne som ju nevyskúšala, ale keď sa pozriete na fotografie vyššie, hneď uvidíte, prečo! Proraso Protettiva je skutočne penou, ktorú by som prirovnala k ľahkému vzdušnému obláčiku. Je nesmierne hustá, bohatá. Holenie s ňou musí byť jedna radosť a plánujem ju určite aj sama na holenie vyskúšať! :-D Jej vôňu popísať neviem, každopádne je to nevtieravá vôňa. Celkovo sa mi na značke Proraso nesmierne ľúbia vintage ladené balenia ♥ Obsahuje aloe a vitamín e.


9 komentárov: