CeraVe hydratačný a SA zjemňujúci krém

CeraVe hydratačný a SA zjemňujúci krém recenzia


* * *    poskytnuté za účelom recenzie


Peknú nedeľu želám všetkým ~


Dnes mám pre vás recenziu na dva krémy CeraVe, ktoré som obdržala ako ambasádor projektu na testovanie vďaka Trnd. Som nesmierne vďačná, že som spoločne s ostatnými bola do tejto spolupráce vybraná. Veľmi ma to teší predovšetkým pre to, lebo tieto krémy som chcela vyskúšať už hrozne dlhú dobu.


Vždy som si ale zakúpila iný krém alebo som práve v tom čase testovala čosi iné. Koniec koncov si však tieto produkty ku mne našli cestu a ja vám dnes o svojich skúsenostiach s nimi porozprávam. Na testovanie sme obdržali niekoľko vzoriek. Jedna vzorka hydratačného krému mi vystačila zhruba na 3-5 použití, vzorka zjemňujúceho krému zasa na jedno použitie na telo.


CeraVe hydratačný krém recenzia


Začnem prvým produktom, ktorým je CeraVe hydratačný krém. Určený je primárne pre suchú až veľmi suchú pleť. Tí, ktorí môj blog čítajú už dlhšie ale vedia, že moja pleť je citlivá, mastná a náchylná k tvorbe akné. Môžem vás však ubezpečiť, že v rámci testovania tohto krému som nespozorovala žiadne zhoršenie stavu pleti - žiadne nové pupienky, upchaté póry, alergické reakcie. Sama som bola prekvapená, pretože produktom, ktoré u nás "bežne" dostať, veľmi neverím. Príjemné prekvapenie ♥


Krém má klasickú bielu farbu, hustú a hutnú konzistenciu a je bez parfumácie, vďaka čomu je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pleť. Osobne si myslím - a nielen ja - že parfumácie by v kozmetike nemali čo robiť, keďže narobia viac škody než osohu. Okrem hĺbkovej hydratácie krém obnovuje aj povrchovú bariéru pleti a pokožky tela. Obsahuje 3 esenciálne ceramidy a kyselinu hyalurónovú.


Hydratačný krém sa stal neoddeliteľnou súčasťou mojej starostlivosti o pleť. Používam ho ráno, večer a niekedy aj v priebehu dňa ak cítim, že to moja pleť potrebuje. Dlhodobá hydratácia pokožky je samozrejmosťou. Krém na pleti nezanecháva lepkavý ani mastný pocit. Naopak - pleť je prirodzene zamatovo zmatnená. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vpíja. Vhodný je aj ako podklad pod mejkap a na použitie na telo ♥


CeraVe hydratačný krém recenzia


CeraVe SA zjemňujúci krém recenzia


Druhým produktom je SA zjemňujúci krém. Tento je odlišený svetlomodrou farbou. Určený je predovšetkým pre suchú, nerovnomernú a stvrdnutú pokožku. Obsahuje 10% ureu, kyselinu salicylovú a 3 základné ceramidy, ako aj v prípade prvého krému. Je vhodný na pokožku TELA, ktorej ponúka jemný a šetrný exfoliačný efekt, zjemnenie a vyrovnanie jej nerovnomerného povrchu.


Má rovnako hustú konzistenciu, ľahko sa po pokožke tela rozotiera a je neparfumovaný. Vhodný by mal byť aj pre diabetikovUrea pôsobí ako zvlhčovadlo, ktoré pokožku taktiež zjemňuje. Kyselina salicylová (BHA) pomáha odstrániť odumreté bunky a pôsobí ako jemný exfoliátor. Esenciálne ceramidy pomáhajú obnoviť prirodzenú kožnú bariéru a udržať ju zdravú.


Jemná a hebká pokožka, či už v lete alebo v zime, na tom mi nesmierne záleží. Exfolianty sú super, avšak potrebná je aj dôkladná a dlhodobá hydratácia, vďaka čomu je pokožka vypnutá a vláčna. Ešte upozorním, že v minulosti som už vyskúšala niekoľko produktov s kyselinou salicylovou. Tieto produkty mali, rovnako ako tento zjemňujúci krém, typickú vôňu, práve pre túto zložku. Nejde však o dodatočnú syntetickú vôňu! :-)


Máte skúsenosti s produktmi CeraVe? Aký máte na ne názor?

Vyskúšali ste aj niektorý z týchto spomenutých produktov?



CeraVe SA zjemňujúci krém recenzia

18 komentárov:

  1. Taky jsem měla možnost vyzkoušet tyhle krémy a zatím jsem velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti s tímto krémem nemám, ale věřím, že hydratuje skvěle. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. CeraVe som ešte myslím neskúšala, ale ten hydratačný krém by sa mi určite zišiel, mám teraz veľmi suchú pleť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I don't know this brand. I would love to try this product :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ooh thank you for sharing! I actually received some of the moisturising cream for Christmas so am excited to give it a try! <3

    //teandtwosugars.blogspot.com xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sounds great cream! Thank you for sharing<3
    Happy holidays!!

    akiko
    www.akikohiramatsu.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. This brand looks very interesting, I'd like to give it a try ^^
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I just knew about this brand actually, but moisturizing cream is really my thing :)
    Thanks for the review :)

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    OdpovedaťOdstrániť