Minimalist Autumn Essentials | Modio

Minimalist Autumn Essentials Modio


  /  /  /     sponzorovaný príspevok 


V poslednej dobe sa s článkami zameranými na módu na Blog de la Licorne akoby roztrhlo vrece. Nie som zvyknutá sa zameriavať predovšetkým na túto tematiku, avšak niť týchto príspevkov nemienim pretrhnúť ani tentokrát. Dnešný článok by som rada venovala zopár pre mňa minimalistickým jesenným nevyhnutnostiam, ktoré som našla pri prezeraní českého portálu Modio.


Na tomto mieste nájdete dostupné stovky produktov rozličných značiek zameraných na módu a taktiež aj športové vybavenie. A to všetko sa sústreďuje práve na tomto jednom mieste. Určite takéto šikovné stránky poznáte - hľadáte niečo, no nie ste si istí, v ktorom obchode budú mať pre vás presne to pravé orechové. Nechcete však zbytočne mrhať svojím časom či všetko vyriešiť v pohodlí svojho domova. Prípadne na cestách, pretože Modio má k dispozícii aj mobilnú aplikáciu!


Ani ja nie som človek, ktorý by rád trávil čas v nákupných centrách. Reálne som si v nákupných centrách tak či onak osobne nezakúpila žiaden módny kúsok už niekoľko rokov - a nemienim to meniť. Z času na čas však dokážem pochopiť, že človek chce alebo potrebuje predsa len čosi ako nový kabát alebo čižmy, do ktorých sa oplatí investovať. V takýchto prípadoch však uprednostňujem nakupovanie online. A keď mám možnosť vybrať si zo svojcih obľúbených obchodov na jednom mieste - prečo nie?


Na prvej koláži sú vyobrazené kúsky, bez ktorých si svoj šatník nedokážem predstaviť. Preferujem biele a béžové blúzky s volánmi, čipkami, dierkami, čímkoľvek, čo sa mi páči. Jednoduché basic tričká  vo svetlých farbách nosievam predovšetkým na jar a v lete. Svetrov a svetríkov vo svojej zbierke veľa nemám, pretože moja pokožka je citlivá a alergická na látky ako polyester, (poly)akryl a podobné.


Minimalist Autumn Essentials Modio

Trenčkot som si do svojej zbierky oblečenia zaobstarala pred niekoľkými rokmi v tmavomodrej farbe a neľutujem. Je hrubší, teplejší a už by som ho za nič nemenila. Jediné, čo mi na ňom chýba, je kapucňa, pretože v našom meste vďaka slávnemu vetru VKV vám v mnohých prípadoch nepomôže ani slnečník na ochranu pred dažďom :-)


Kabáty obdivujem predovšetkým na druhých. Mne je v nich nesmierna zima, preto som radšej stavila na hrubý kožuch so syntetickou srsťou, ktorý bol vyrobený ešte v predošlom politickom režime, ktorého sme boli súčasťou. Je pre mňa luxusným vintage kúskom, preto si ho strážim ako oko v hlave a nedám naň v zime dopustiť.


Čierne sako či blejzer sú určite jednou z minimalistických nevyhnutností, ktoré využijete pri nejednej príležitosti. Na Modio máte k dispozícii dokonca každodenné zľavy, vďaka ktorým nakúpite vždy výhodne!


Minimalist Autumn Essentials Modio


Kedysi som vlastnila niekoľko desiatok riflí. Teraz však vlastním už iba zopár kvalitných kusov a predovšetkých tmavosivé alebo čierne. Z modrých mám tuším iba jedny či dva páry a tie využívam ako príležitostné oživenie outfitu. Legíny využívam na cvičenie alebo ich nosím s dlhou blúzkou.


Minimalist Autumn Essentials Modio


Módnymi doplnkami, bez ktorých si taktiež nedokážem jeseň predstaviť, tými sú určite slnečné okuliare a "traktorky". Mamka tak raz nazvala moje čižmy, ktoré mali takú tú hrubú vykrojovanú podrážku (ako môžete vidieť aj na koláži vyššie) a odvtedy ich už inak nevolám. Z každého outfitu dokážu vytvoriť elegantný a sofistikovaný vzhľad.


Batoh je pre mňa neodmysliteľnou súčasťou jesene hlavne preto, že sa mi s ňou spája začiatok školského/univerzitného roka. Bežne ho nosievam aj do mesta alebo do práce, pretože je pre mňa nesmierne pohodlný a šikovný.


10 komentárov: