Narodeninový zoznam želaní 🎂

Prírodná kozmetika Nae Telové mlieka Victoria´s Secret Kórejská kozmetika Notino


Pekný utorok želám všetkým ~


Moje narodeniny sa pomaly blížia a ja si opäť neodpustím akýsi beauty zoznam želaní obsahujúci produkty, ktoré by som v blízkej budúcnosti rada vyskúšala. Samozrejme, okrem kozmetických produktov je zopár iných vecí, ktoré by som si taktiež rada splnila, ale keďže je momentálne situácia taká, aká je, snažím sa šetriť a nemíňať zbytočne peniaze na niečo, čo mi až tak urgentne netreba. Keď sa nad tým ale zamyslím, takáto som bola vždy :-)


Avšak s kozmetikou je to iné, nakoľko mám ešte stále možnosť spolupracovať s e-shopom Notino a stále mám tak možnosť každý mesiac vyskúšať čosi iné alebo si čosi nové zaobstarať do zásoby. Okrem produktov pre seba pravidelne objednávam produkty i pre maminu a jej priateľa, prípadne čímsi malým prekvapím svoje kamarátky. Preto ma táto naša dlhodobá spolupráca nesmierne teší ~


N.A.E. Semplicita čistiaci šampón pre normálne vlasy

Klasické šampóny už takmer vôbec nepoužívam, ale je pravda, že rada skúšam nové tuhé, no nie každý z nich mojim vlasom vyhovuje a po nie každom z nich mám pocit, že sú vlasy aj dostatočne odmastené. Pre takéto prípady mám teda vždy poruke v zálohe klasický šampón.


Yankee Candle Evergreen Mist votívna sviečka

Vôňam Yankee Candle som podľahla roky rokúce dozadu. Vždy sa však nájdem nová vôňa, po ktorej túžim ju vyskúšať. V mojom zozname prianí je ich požehnane, no keďže tieto sviečky vydržia skutočne dlho, ich kúpa sa oplatí ♥


Crystallove Bottle Rose Quartz fľaša na vodu

Produkty Crystallove sa na Notino objavili už pred niekoľkými mesiacmi. Išlo skôr ale o masážne pleťové pomôcky. Ponovom však v ponuke produktov tejto značky nájdeme aj tieto priehľadné fľaše s kryštáľom vo vnútri ♥


Telové mlieka Victoria´s Secret

Victoria´s Secret je pre mňa stále luxusnou značkou z detstva, ktorú si pamätám ešte z počiatkov videí na YT. Vtedy tieto produkty mala vo videách a rutinách takmer každá slečna, ktorej videá som sledovala a ja som po týchto produktoch nesmierne túžila tiež.

Aké asi môžu byť? Vravievala som si, až napokon sa mi tento sen raz splnil ♥ Som nesmierne šťastná, že v posledných rokoch sú produkty tejto značky na Slovensku dostupnejšie viac a viac. V zozname prianí som konkrétne spomenula telové mlieko Velvet Petals In Bloom a Velvet Petals Frosted.


Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power hydratačná esencia

O tom, že hydratácia pleti je nesmierne dôležitá, som už písala v jednom z minulých článkov. Zima sa nám však pomaly blíži, a preto je potrebné svoje pleti dopriať dôkladnejšiu hydratáciu a lepšiu starostlivosť. Od kórejskej značky kozmetiky CosRX som ešte veľa produktov nevyskúšala, takže na túto esenciu sa nesmierne teším ♥


Essie Nails lak na nechty

Svetoznáme laky na nechty Essie pre mňa spadajú do rovnakej kategórie, ako produkty VS. Kedysi, keď blogy na Tumblr-i zažívali svoju slávu, ste tieto laky na nechty a nechtové inšpirácie s nimi videli kade-tade. Kúpou aspoň jedného z nich by som si teda opäť splnila jedno zo svojich ešte takmer detských želaní ~ Pre koláž som vybrala odtieň 37 Lilacism.


N.A.E. Delicatezza dezodorant roll-on pre citlivú pokožku

Rovnako ako klasické šampóny, ani dezodoranty v spreji už nevyhľadávam. Preferujem roll-on guličky a keďže od značky Nae už mám pár produktov odskúšaných, rada by som vyskúšala aj tento.


Banila Co. dear hydration hydratačná plátenná maska

Kórejská značka kozmetiky Banila Co. je na Notino novinkou, avšak ja ju už, samozrejme, poznám oveľa dlhšie. Čo sa týka skincare produktov, tým sa radšej vyhýbam, pretože sú v nich zložky, ktoré by mohli mojej pleti potenciálne uškodiť, a to určite nechcem. Plátenných masiek však nikdy nie je dosť, preto novou z nich nikdy nepohrdnem.


iUNIK Beta Glucan intenzívne hydratačné sérum

Veľmi milo som bola prekvapená aj vo chvíli, keď som na e-shope uvidela produkty mojej obľúbenej značky iUNIK, ktorá taktiež spadá pod kórejskú kozmetiku. Od iUNIK som vyskúšala už skutočne takmer všetko až na pár produktov, preto som rada, že je táto značka o čosi bližšie ku mne aj takouto formou :-)


Cosrx BHA Blackhead Power Liquid exfoliačná esencia proti čiernym bodkám

BHA sú jednoznačne jedným z najúčinnejších pomocníkov v boji proti čiernym bodkám. A keďže CosRX produkty, predovšetkým esencie, majú v sebe obsiahnuté iba tie najpotrebnejšie ingrediencie, žiaden zbytočný prebytok, určite ju v blízkej budúcnosti vyskúšam.


N.A.E. Semplicita organický tuhý šampón

A keďže klasické šampóny nepoužívam a ten môj prvý tuhý od Nae už pomaly dochádza (plánujem naň aj recenziu, nebojte), potrebujem do zásoby nový.


Essence 24Ever Ink Liner očné linky vo fixe

Nikdy by som nebola bývala povedala, že očné linky v pere budú moje najobľúbenejšie! Vždy som sa im vyhýbala ako čert krížu, ale musím povedať, že v posledných rokoch sa mi s nimi pracuje najrýchlejšie a najlepšie :-)


Secret Key Racoony Pink intenzívna hydrogélová maska na tvár a oči

Hydrogélové masky na pleť pripomínajúce tie plátenné v obľube nemám, nakoľko z pleti kĺžu dole. Pokiaľ však ide o masku pokrývajúcu menšie plochy, prípadne okolie očí, proti takým nemám absolútne žiaden problém! Ide o vynikajúcu pomôcku, ako dodať okoliu očí dodatočnú starostlivosť a ako unavené oči upokojiť. Navyše ten obal je nesmierne rozkošný ♥


Chloé Chloé parfumovaná voda pre ženy

Posledným produktom je parfémovaná voda Chloé Chloé. Už od prvej chvíle, keď som zacítila ikonickú Eau de Roses, Chloé ako značku som si obľúbila. Rada by som teda vyskúšala každú jednu vôňu, ktorú má táto značka vo svojej kolekcii, zbierke.


4 komentáre:

  1. All of these products look really fantastic. Thank you so much for sharing them!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak držím palce, aby se ti tento seznam přání splnil. Vůně od Chloé jsou nádherné. Stejně tak svíčky od Yankee Candle. Taky kupuji votivky a nejvíce jsem si oblíbila vůni Tropical jungle. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za komentár ♥ Sviečky Yankee Candle sú jednoznačne niečím, čo vo svojej zbierke - najmä na jeseň - jednoznačne musím mať ♥

      Odstrániť