Mizon Snail Repair Eye Cream Recenzia 🐌

Recenzia Mizon Snail Repair Eye Cream

Pekný štvrtok želám všetkým ~

Dnes mám pre vás pravdepodobne jeden z posledných marcových článkov, ak nie práve ten posledný. Pôjde o recenziu na regeneračný očný krém Mizon Snail Repair, ktorý je dostupný v dvoch baleniach - plastovej tube alebo tégliku z hnedého skla. Ide o totožné produkty, avšak tuba je, určite mi dáte za pravdu, oveľa praktickejšia. Primárne ak sa s ním chystáte na cesty. Toto malé 15 ml balenie je skutočne ľahučké a zmestí sa do každej kabelky.

Regeneračný očný krém Mizon Snail Repair obsahuje 80% slimáčí sliz, ktorý zožal v Kórei pred niekoľkými rokmi veľký úspech. Obľúbenou zložkou akéhokoľvek druhu produktov v rámci starostlivosti o pleť je však stále.

Krém má veľmi ľahké, vodnaté zloženie, čiže na pokrytie väčšej plochy ho stačí málo. Jeho farba je biela a vôňa je taká tá klasická krémová, čiže žiadna pridaná, čo je skvelé, pretože moje oči sú na parfémované produkty skutočne citlivé. Keďže je hypoalergénny, pri tomto kréme na oči žiadne slzenie či štípanie očí nehrozí.

Mizon Snail Repair Eye Cream recenzia

Ide o skutočne malý zázrak v zlatistej tube. Na e-shope Notino nájdete aj jeho veľké 25 ml balenie. Blahodarných účinkov na pokožku okolo očí má hneď niekoľko! Jeho zloženie ju nielen hydratuje, ale predovšetkým vyživuje. Pokožka je tak neustále vláčna, bez akéhokoľvek pocitu sucha. Vďaka tomu sa jemné línie a vrásky vypínajú.

Dokonca i pohľad je sviežejší a vďaka niacínamidu rozžiarený. Ten napomáha aj redukcii kruhov pod očami, ktoré sú v mojom prípade kameňom úrazu. Existujú iba dva produkty, ktoré mi v boji s nimi pomohli. A regenerečný krém Mizon Snail Repair je jedným z nich ♥🐌

Obnovu pokožky okolo očí a vypnutie jemných línií však nečakajte cez noc. Ide o dlhodobejší proces. Nezabúdajte tiež na prevenciu, ktorá je kľúčová a tiež pitný režim! Už po dovŕšení 20. roku života je dobré začať s takýmito produktmi.

Avšak, pravdaže, všetko s mierou. Tento produkt obsahuje dokonca aj EGF (epidermal growth factor), ktorý, ako už napokon aj jeho názov naznačuje, stimuluje rast buniek a pomáha pleť obnovovať. Je účinným pomocníkom aj v boji proti vráskam. Ak vás zaujíma, čo je vlastne zač, určite odporúčam preskúmať internet.

Osobne mi tento krém vydrží niekoľko mesiacov, pretože používať očný krém každodenne, na to, povedzme si pravdu, som lenivá. Každopádne, ako som napokon už vyššie uviedla, ide o produkt s vodnatou konzistenciou, čiže ho stačí úplne málo. Okrem iného, očné krémy môžete použiť aj na jemné línie a vrásky v oblastí úst :)

7 komentárov:

  1. What a great review! It's wonderful that this will last a long while as well :)
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The world of makeupštvrtok, 28 marca, 2019

    Značka Mizom, mě láká už delší dobu :-) a velmi ráda bych něco vyzkoušela, jen nevím co, mám asi wishlist 8 produktů :D a tohle asi zařadím taky, někam na první příčky.. :D

    PS: krásné fotky :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Evička Studenápiatok, 29 marca, 2019

    Vždycky jsem chtěla zkusit produkty se šnečím slizem :) Snad se mi taky někdy poštěstí

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani mi nehovor! :D Moje beauty zoznamy prianí doslova prekypujú :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I never heard of a snail eye cream I would love to try it out Thanks for the review babe xoxo cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/03/s-brand-with-heart.html

    OdpovedaťOdstrániť