Kozmetické vianočné darčeky

Regina Pixel kozmetická sada recenzia

Peknú stredu želám všetkým ~ Včera ma nesmierne potešila správa, že som z posledného zápočtového testu z predmetu Teória informácie a informačné systémy dostala A-čko a dnes ma potešila ďalšia vec. Konkrétne nová, druhá vianočná, objednávka kozmetiky z e-shopu Notino. Veď napokon na iných e-shopoch viac-menej ani nenakupujem, čiže Notino to vždy istí.

Tentokrát som cez Zásielkovňu obdržala obrovský balík, v ktorom sa nachádzalo niekoľko kozmetických sád a pár jednotlivín. Prvou sadou je Regina Cosmetics Pixel, ktorá je určená pre môjho malého bratrančeka. Pre malú sesterničku som už dávnejšie objednala rovnakú, akurát ružovú, sadu s názvom Princess. Aj táto vonia po žuvačke a obsahuje sprchový gél, jelení loj a desiatový box.

Regina Pixel kozmetická sada recenzia

Regina Pixel kozmetická sada recenzia

Regina Pixel kozmetická sada recenzia

Old Spice Whitewater kozmetická sada recenzia

Druhou, väčšou kozmetickou sadou je Old Spice Whitewater obsahujúca celkovo tri produkty. Menovite gélový deo-stick antiperspirant v objeme 70 ml, deodorant v spreji v objeme 150 ml a napokon aj sprchový gél s objemom 250 ml. Sada sa nesie v znamení sviežej citrusovej vône, ktorá sa mne osobne veľmi páči.

Motív ľadu sa k nej podľa mňa príznačne hodí. Čo ma tiež milo prekvapilo je malá nálepka situovaná v ľavom hornom rohu. Keď sa jej dotknete, skutočne zacítite vôňu, v znamení ktorej sa tieto produkty nesú. V ponuke nájdete aj množstvo iných kozmetických sád od Old Spice. Vrelo odporúčam!

Rimmel London Super Lash kozmetická sada recenzia

Rimmel London Extra Super Lash kozmetická sada je treťou v poradí. Obsahuje dva produkty - riasenku slúžiacu na predĺženie rias Extra Super Lash v objeme 8 ml a púder Stay Matte s hmotnosťou 14 g. Prv som chcela sadu oddeliť a produkty darovať dvom osobám, ale nakoniec som sa rozhodla ju nechať vcelku a darovať ju pod stromček jednej. Sada je ponúkaná pod 5€.

Yves Saint Laurent Mon Paris Notino

V závere objednávky som obdržala taktiež niekoľko vzoriek. Menovite Yves Saint Laurent Mon Paris, Acqua di Gio od Giorgio ArmaniSalvatore Ferragamo Uomo. Vzorky poputujú do mini balíčkov, ktoré som si už vopred pripravila a budú pozostávať z rozličných produktov.

Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive jednorázové holiace strojčeky recenzia

Po dlhej dobe som si do zásoby konečne doobjednala holiace strojčeky Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive, ktoré sú jednoznačne moje najobľúbenejšie a iné už ani nepoužívam. Hladko si s chĺpkami poradia aj v rámci niekoľkých použití, aj napriek tomu, že ide o jednorazové žiletky.

Čepieľky sú naozaj ostré, šetrné k pokožke, ale nekompromisné k chĺpkom. Ak hľadáte lacnejšie žiletky, ktoré plánujete využiť na niekoľko použití, jednoznačne odporúčam. Teraz sú tieto, 6-kusové, dokonca aj v akcii!

Lancôme Makeup Cracker kozmetická sada recenzia

Poslednou kozmetickou sadou je táto ružová Lancôme Makeup Cracker, ktorá vyzerá ako-taký sladký a rozkošný cukrík. Tie ligotavé mašličky sú jednoducho top! Nachádzajú sa v nej miniatúry troch produktov - mini L’Absolu Rouge v odtieni 378 Be Unique, Effacernes Longue Tenue v odtieni 02 Beige Sable a objeme 2 ml a riasenka Hypnôse Drama Mascara v objeme 2 ml. Pevne verím, že obdarovanej sa bude darček páčiť a produkty jej budú vyhovovať :)

Gucci Bloom Notino

Úplne posledným produktom je táto voňavá Gucci Bloom pohľadnička, ktorá má zaujímavý kontrastný dizajn. Plánujem ju niekomu priložiť ako súčasť darčeka. Pokiaľ ešte stále tápate, čo kúpiť na Vianoce svojim blízkym, odporúčam inšpirovať sa rubrikou zameranou na vianočné darčeky.

1 komentár:

  1. each time i used to read smaller articles that
    also clear their motive, and that is also happening
    with this paragraph which I am reading at this time.

    OdpovedaťOdstrániť