Kozmetické vianočné darčeky I. | Notino

Krásny štvrtok vám želám ~

Je neuveriteľné, že zajtra je koniec novembra! Ani sme sa nenazdali a už je pomaly december! Musím sa ale priznať, že sa neskutočne teším a cez víkend sa, okrem učenia, plánujem venovať aj upratovaniu izby, keďže si ju chcem už pomaly vianočne vyzdobovať. Okrem iného mi mamča a jej priateľ kúpili na Vianoce (paradoxne), nový vianočný stromček - biely ♥ Neviem sa dočkať, keď ho už postavím ♥

Čo sa týka darčekov, väčšina z nich je už nakúpená, možno dokúpim ešte nejaké maličkosti. Dnes vám v článku ukážem tie, ktoré som objednávala z e-shopu Notino. S kozmetickými sadami sa doslova roztrhlo vrece, no ja osobne som za ne veľmi vďačná. Mnohokrát sú predávané za výhodnú cenu a tie balenia, och ♥ Poďme sa teda pozrieť na to, čo som pre svojich najbližších objednala :)

Dove Silk Glow kozmetická sada recenzia

Prvou sadou je Dove Silk Glow, ktorá pozostáva z dvoch produktov - dezodorantu v objeme 150 ml a sprchového gélu v objeme 250 ml. Sada nemala žiadne špeciálne balenie. Išlo len o tieto dva produkty zabalené spoločne. Túto sadu si pod stromčekom nájde moja teta. Pevne verím, že sa jej bude páčiť. Ja už síce Dove nepoužívam, ale kedysi som túto značku naozaj obľubovala. Máte radi Dove? Aké sú vaše obľúbené produkty? :)

Detská kozmetická sada Regina Princess recenzia

Druhou kozmetickou sadou je detská, určená pre moju malú sesterničku M*. Ide o sadu Regina Princess ladenú do ružovej farby a sladkej žuvačkovej vône. Toto veľké balenie obsahuje tri produkty - sprchový gél v objeme 250 ml, jelení loj a chutný desiatový box, ktorý určite využije v škole.

Detská kozmetická sada Regina Princess recenzia

Detská kozmetická sada Regina Princess recenzia

Detská kozmetická sada Regina Princess recenzia

Vivian Gray Golden Christmas recenzia

Poslednou sadou je Vivian Gray Golden Christmas pozostávajúca z krémového tekutého mydla v objeme 250 ml a mlieka na ruky v objeme 250 ml, ktoré môžete podľa mňa pokojne použiť aj ako mlieko na telo. Sada je ladená do zlatistej farby a produkty sa nachádzajú v peknom dekoračnom košíčku.

3 komentáre: