* Birthday Beauty Wishlist *

Birthday Wishlist

Krásny utorok želám všetkým ~

Posledné dva týždne sa toho udialo toľko, že už ani nedokážem povedať, ako sa ľudovo hovorí, kde mi hlava stojí. Ak nie som na univerzite, tak som v práci. A ak už náhodou aj konečne doma som, prepisujem si poznámky, strihám videá, zháňam knihy a iné materiály na bakalárku, čítam povinnú literatúru, fotím, upravujem fotky .. A to ani zďaleka nie som na konci. Deficit voľného času, a primárne oddychu, už pomaly začínam cítiť naplno. Budem si musieť svoj čas jednoducho rozvrhnúť lepšie, pretože takto to už ďalej nepôjde.

Keďže onedlho budem oslavovať svoje tohtoročné narodeniny, rozhodla som sa odmeniť niekoľkými vecami. Balíček s kórejskou kozmetikou som si už objednala a neviem sa naň dočkať. To však ale nie je všetko! Svoje mesiace si už pomaly nedokážem predstaviť bez pravidelných objednávok z Notina.

Pri každej ďalšej tam vždy nájdem niečo, čo by som chcela naozaj vyskúšať a o výsledky sa podeliť aj s vami. Pri príležitosti blížiacich sa narodenín som si dovolila vytvoriť koláž kozmetických produktov, ktoré si určite v blízkej budúcnosti plánujem objednať. A čo vy viete - možno niektoré z nich zaujmú aj vás a taktiež ich budete chcieť okúsiť :)

1. I love... Pink Marshmallow osviežujúci telový sprej
Nedávno som na e-shope objavila novú značku kozmetiky, a to I love..., ktorá ponúka veľmi milé a chutné produkty. Zaujali ma predovšetkým vďaka svojim rozkošným obalom a vďaka kombináciám rozličných vôní. Sladké vône sú moje najobľúbenejšie, čiže s týmto telovým sprejom určite nič nepokazím.

2. I love... Raspberry & Blackberry čistiaci gél na ruky
Druhým produktom od I love... je antibakteriálny gél na ruky, ktorý je veľmi šikovným pomocníkom do každej kabelky. Denne sa stretávame s neskutočným množstvom udalostí, kedy by sme tento produkt mohli používať a mnohokrát je jeho použitie priam až žiadané.

3. KORIKA Wedding kozmetická sada I.
O kozmetickej sade obsahujúcej plátenkové masky od kórejskej značky kozmetiky Korika som už na blogu písala. Neviem, čím to bude, ale ja jednoducho produkty s tematikou svadby milujem. Vždy majú také krásne a obdivuhodné obaly ♥

4. Caudalie Vinoperfect esencia pre rozjasnenie pleti
Jedna z mojich najobľúbenejších, najvýhodnejších a najúčinnejších pleťových esencií, ktoré som kedy používala. Povedala by som, že na našom trhu je jedna z mála, ktorá je k pleti okrem iného aj veľmi šetrná. Vydrží vám niekoľko mesiacov, čiže vyššej ceny sa vôbec nemusíte báť.

5. Klairs Rich Moist upokojujúce pleťové sérum s hydratačným účinkom
Svätý Grál v rámci mojej zbierky hydratačných produktov a nevyhnutný produkt mojej jesennej a zimnej rutiny v rámci starostlivosti o pleť. Plastové balenie obsahuje pumpičku vďaka ktorej z produktu zbytočne neubudne. Ponúka okamžitý príval hydratácie a sviežosti. Rýchlo sa vpíja do pokožky, nelepí sa, veľmi dobre sa znáša aj s inými produktmi. A robí pleť krajšou a zdravšou. No čo si viac želať, že? ♥

6. Lancôme Big Color Lash Top Coat farebná krycia vrstva na riasenku
Experimentovať s mejkapom pre mňa neznamená žiaden problém. Ružovú riasenku som si želala už veľmi dávno, len som ju na našom trhu akosi nemohla nájsť. Okrem iného výborne poslúži aj v rámci tvorby anime líčení a podobne :)

7. Revolution PRO Eyebrow Cushion farba na obočie v hubke
Tak toto je novinka, z ktorej mi teda padla sánka! Osobne si ani nie som istá, či sa v Kórei cushion farby na obočie tešia veľkej obľube. Už som aký-taký náznam videla, ale nejaký veľký boom som okolo toho nezachytila. Je ale pravda, že je to niečo nové a pre mňa osobne veľmi zaujímavé!

8. Catrice Rock Couture tekuté linky na oči
Jagavé a ligotajúce sa očné linky nesmú na jeseň a v zime chýbať v žiadnej zbierke dekoratívnej kozmetiky. Okrem iného ich môžete použiť taktiež na zvýraznenie očí, čo je naozaj super!

9. Benton Aloe Propolis upokojujúci gél
No a dostávame sa k ďalšiemu Svätému Grálu mojej kbeauty rutiny. Hydratácia a upokojenie v jednom, ľahká a bezfarebná textúra, prírodné zložky, vhodný ako báza pod mejkap, gélové zloženie a rýchle vpíjanie sa do pleti ♥

10 komentárov:

  1. All of these products look so wonderful! Definitely a great wish list.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I've tried a few "I love..." products and loved them! I'd love to try those too. And also that Klairs serum!
    www.thefancycats.pt

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Klairs´s serum is definitely a must-have for me ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. That Klairs serum and those sheet masks are great. definitely recommend.

    Ann-Marie | http://facetocurls.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádhera. Takový balíček bych brala taky :) Moc mě zaujala ta maska se svatební tématikou a hlavně ten obal na tekuté linky. Teď zrovna potřebuji nějaké koupit, tak ně mrknu, děkuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I've heard so many great things about Caudalie - I really want to try their skincare!
    Aleeha xXx
    https://www.halesaaw.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I highly recommend you to try some products :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Snáď sa mi čoskoro dostanú pod ruku všetky produkty, ktoré by som chcela vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť