I Heart Revolution

I Heart Revolution Notino

Pekný piatok želám ~ Kto by nemiloval značku prevažne dekoratívnej kozmetiky s názvom Makeup Revolution London? Osobne ju poznám a používam už niekoľko rokov. Produkty MRL boli jedny z prvých, ktoré som ako beauty blogerka dostala na recenziu. Z toho plynie, že s ňou mám iba príjemné spomienky a neopísateľne vynikajúce skúsenosti.

Veď prečo by aj nie, však? Pokiaľ sa vo svete kozmetiky pohyhujete už dlhší čas, určite viete, že MRL ponúka veľké množstvo kvalitných produktov za relatívne nízke ceny. Podobné produkty sa na trhu pohybujú v oveľa vyšších cenových reláciách a, povedzme si pravdu, mnohé z nich za toľké peniaze ani nestoja.

I Heart Revolution Notino

V prípade Makeup Revolution London to je ale o niečom inom! Väčšinu očných tieňov, paletiek, líceniek a iných takýchto vecičiek, mám práve od tejto značky. Som človek, ktorý na jednej strane síce rád skúša nové veci a objavuje kvalitné produkty, no na strane druhej sa vždy rád vráti k tomu, čo je pre neho osvedčené už niekoľko rokov. MRL je pre mňa jednoducho značkou kvality. Pravdaže, z času na čas mám so zložením ich produktov problémy, primárne ak sa tam mihne niečo + "bén", ale to mi v tomto prípade až tak neprekáža.

Nedávno, pri mojich pravidelných a veľmi obľúbených potulkách na Notine, som si všimla, že po novom už na tomto slovenskom e-shope nájdete aj dekoratívnu kozmetiku spadajúcu pod názov I Heart Revolution. Čokoláda, draci, morské panny a jednorožce - v takýchto motívoch sa nesie väčšina produktov. Tá nie je ničím iným ako sesterskou značkou mojej milovanej MRL.

Vyznačuje sa pigmentovanejšími, zaujímavejšími farbami očných tieňov, rozkošnými a nápaditými baleniami a príznačnými názvami produktov. Okrem týchto vecí už veľa iných potrebných na to, aby som sa do kozmetickej značky zamilovala, nie je, haha. Poďme sa teda pozrieť na to, čo z ponúkaného sortimentu si cez Notino zatiaľ môžete objednať.