Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence Review

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence recenzia

Krásnu utorok želám všetkým ~ Vítam vás pri novom článku, v ktorom budem recenzovať svoj úplne prvý produkt od francúzskej značky pleťovej a telovej kozmetiky Caudalie. Už len ten názov znie tak krásne, keď si ho vyslovíte ♥ Spomínaným produktom je Vinoperfect koncentrovaná rozjasňujúca esencia, ktorú som si zakúpila úplnou náhodou, keď som hľadala náhradu za pôvodnú kórejskú, ktorú som predtým používala.

Nájsť niečo podobné, účinné a s dlhodobými výraznými účinkami, je v našich končinách naozaj ťažké. Nehovoriac o šetrnom zložení bez zbytočných chemických látok. Koniec-koncov sa mi to ale podarilo a preto by som chcela svoje pocity zdieľať aj s vami :) Produkt som objednávala z e-shopu Notino.

Inšpirovaná ázijskou starostlivosťou o pleť (čo je naozaj badateľné aj citeľné a, samozrejme, všetko v dobrom!), táto ľahká a jednoduchá esencia je nielen jemná a šetrná, ale taktiež účinná. Nachádza sa v obrovskom 150 ml sklenenom balení, vďaka čomu má aj príznačnú váhu. Pri každej aplikácii s ňou narábam veľmi opatrhne, aby sa mi náhodou nevyšmykla a nerozbila sa.

V tomto prípade by som uronila niekoľko sĺz, nielen jednu. Má jemnú nevšednú parfumáciu a priehľadnú ľahučkú vodnatú konzistenciu. Pokiaľ ste už mali skúsenosť s nejakou esenciou, viete si dostatočne dobre predstaviť, že ide predsa len o čosi ťažšie ako voda, ale zároveň ľahšie ako toner či sérum. Opäť využívam tok-tok spôsob (ťapkanie) nanášania na pleť.

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence recenzia

Pleť je do niekoľkých sekúnd hydratovaná, jemná, žiarivá, vyzerá sviežo, mladistvo a prebudene. Je to jednoducho zázrak v sklenenej fľaši, ktorému som dlhšiu dobu nemohla uveriť. Rozžiarujúce účinky sa prejavia už pri prvej aplikácii, avšak pri dlhodobom používaní sa ešte znásobia a predĺžia. Úchvatné!

Aj napriek cenovej relácii, v ktorej sa pohybuje, si ju plánujem zakúpiť znova. Ide o produkt, ktorý vám vydrží niekoľko mesiacov. Zväčša ju používam večer pred spaním, niekedy ráno, niekedy aj ráno aj večer a niekedy ani raz do dňa. Záleží to od nálady a toho, či si želám požadovaný rozjasnený efekt plný krásy a mladosti.

Perfektne si rozumie aj s mejkapom či inými produkty v rámci starostlivosti o pleť, ktoré používam. Nespozorovala som žiadnu alergickú reakciu. Odporúčam používať v malom množstve, pretože málo je v tomto prípade naozaj postačujúce množstvo.

Taktiež odporúčam naniesť vopred niekoľko kvapiek esencie do dlaní a následným ťapkaním aplikovať na pleť. Určite si pred aplikáciou nezabudnite dôkladne vyčistiť pleť a použiť toner pre lepšiu absorbciu :)

Kyselina glykolová odstraňuje odumreté bunky pokožky zatiaľ čo extrakt z bielej pivónie pleť revitalizuje a dodáva jej prirodzený lesk. Obohatená o signifikantnú hroznovú vodu poskytuje pokožke tváre hydratačné a zjemňujúce účinky pre dosiahnutie krásneho a bezchybného vzhľadu pleti.