dear, Klairs Rich Moist Soothing Serum Review

dear, Klairs Rich Moist Soothing Serum Review

Krásny piatok želám všetkým ~ Dnes sa k vám prihováram s recenziou na dear, Klairs Rich Moist Soothing Serum, ktoré je ďalšou položkou kórejskej kozmetiky v mojej zbierke. Značku Klairs som na blogu už predstavila, ale tentoraz sa k vám prihováram s ďalšou novinkou, z ktorej som ešte stále celá bez seba!

Kórejska značka kozmetiky dear, Klairs je dostupná konečne aj u nás, a to na Notino! Verili by ste tomu? V živote by mi nenapadlo, že práve na produkty tejto značky narazím pri prechádzaní si noviniek na tomto slovenskom e-shope. Neviete si ani len predstaviť, aká som šťastná, keďže s týmito výrobkami mám iba tie najlepšie skúsenosti

Rich Moist Soothing Serum, ako už jeho názov naznačuje, je sérum primárne určené na hydratáciu a upokojenie pleti. Má ľahké gelovito-vodnaté priezračné zloženie vďaka ktorému sa vpíja do pokožky už po niekoľkých pohyboch rúk. Je obsiahnuté vo fľaštičke z tvrdého plastu a dávkuje sa pumpičkou, čo je úžasné, pretože ho miniete presne toľko, koľko potrebujete. Jednoduchý a minimalistický vzhľad Klairs produktov jendoducho milujem.

Osobne používam jeden až dva streky, čo bohate stačí na pokrytie celej plochy tváre. Ako som už uviedla vyššie, sérum sa vstrebáva do niekoľkých sekúnd pri masírovaní pokožky. Po nanesení na pleť sa okamžite dostaví pocit sviežosti, hydratácie a povrch pleti je ihneď vláčny a hladký.

Sérum v malom množstve redukovalo aj ojedinelé začervenania kože. Nezanecháva žiaden nežiaduci film či lepkavý pocit. Jeho vôňa je svieža, citrusová. Vonia jednoducho za esenciálnymi olejmi. Obsahuje tiež veľa prírodných látok a nápomocných ingrediencií akými sú napr. Centella Asiatica, aloe vera a mnohé ďalšie.

Produkt je vegan-friendy a taktiež cruelty-free :)

dear, Klairs Rich Moist Soothing Serum Review

Ide o jeden z mojich najobľúbenejších produktov určených na starostlivosť o pleť vôbec. Sérum, ktoré je jednoduché, nezaťažuje pleť a navyše spĺňa to, čo je mu dané. Výborne sa tiež používa ako báza pod mejkap. Na čo by som chcela upozorniť, je prípadná možná reakcia pri prvom použití. Osobne som ju pocítila tak, že moja pokožka trošku očervenela a začala jemne štipkať. Nebolo to ale nič hrozné, nepríjemné. Nebojte sa :)

Každopádne nedala som sa odradiť a skúsila som toto sérum ešte párkrát a už sa to viackrát nezopakovalo. Možno moja pleť iba zareagovala na nejakú ingredienciu, s ktorou nemala dovtedy žiadnu skúsenosť. Ak však pocity pálenia či červenania kože pretrvávajú, určite tento produkt ďalej nepoužívajte. Prvé balenie mi vydržalo od tuším októbra či novembra do februrára, a to som ho používala takmer každý deň! Plánujem si ho zakúpiť znova, keďže toto je už moje druhé v poradí! :) Pozn.: Opatrne pri citlivej či aknóznej pleti! Nie všetky totiž milujú esenciálne oleje, ktoré sa v niektorých prípadoch môžu prejaviť vo forme alergií či pupenčekov.

dear, Klairs Rich Moist Soothing Serum Review