Avon Skin So Soft Smooth depilačný krém pre citlivú pokožku recenzia

Avon Skin So Soft Smooth depilačný krém pre citlivú pokožku recenzia

Krásny pondelok všetkým želám ~ Dnes som si pre vás pripravila recenziu na depilačný krém od značky Avon, ktorý je určený na telo a primárne pre citlivú pokožku. Osobne mám tieto produkty veľmi rada, no používam ich viac-menej iba z času na čas a hlavne vtedy, ak je na ne skutočne čas.

Ak patríte k ženskému pokoleniu, určite viete, že niekedy sa vám do toho proste nechce a jednoducho siahnete po žiletke a je to. Avšak v prípade mojej nesmierne citlivej pokožky alergickej na kovy a taktiež slnko (nehovoriac o iných spúšťačoch, pretože to by som tento článok písala minimálne do jesene, ak nie do zimy) nie je holenie žiletkou ničím príjemným. Absolútne nie. Česť výnimočným dňom, ktoré nastanú ale iba niekoľkokrát do roka.

Avon Skin So Soft Smooth depilačný krém pre citlivú pokožku recenzia

Taktiež som zdedila tmavšie a hrubšie chĺpky, ktoré, mám pocit, že ak oholím, tak sú vzápätí späť :-D A keďže je moja pokožka biela ako cmar a mlieko a máte rovnaké potiaže ako ja, tak vám moje pocity počas letných a horúcich mesiacov určite nemusím tlmočiť. Ja osobne proti chĺpkom nič nemám - odstraňujem ich vtedy, ak na to mám chuť a ak to skutočne chcem.

Ja som si na svoje telo zvykla také, aké je a nemienim sa s ním prispôsobovať žiadnym sociálnym a iným konvenciám typu žena by mala/musí to a to a pod. :-) Nie - takéto niečo u mňa jednoducho neprejde ani len jedným uchom dnu. Každá z nás definuje to, aká je JEJ predstava ženy a bodka.

Avon Skin So Soft Smooth depilačný krém na telo pre citlivú pokožku je ponúkaný v 100 ml balení, čo je pre mňa trošku málo, resp. uvítala by som aspoň minimálne 250 ml balenie, aby som ho nemusela často kupovať. Avšak za jeho pomerne nízku cenu nenamietam. Čo ma veľmi milo prekvapilo bol fakt, že pri nanášaní som nezacítila takmer ŽIADEN odporný chemický akoby spálený zápach, aký je pri takomto type produktov často samozrejmosťou.

Z času na čas istú vôňu zacítite, avšak nie je to nič agresívne ani nepríjemné. Čo vám ale poviem, sem-tam mi zavonial ako hrášok :-D Sama tomu nerozumiem, takže poďme rovno ďalej. S mojou pokožkou reagoval dobre - nespozorovala som žiadne pálenie, svrbenie, ani štípanie ♥

🌞 Neprehliadnite Summer Black Friday, ktorý potrvá celý tento týždeň, t. j. od 8. do 14. júla. Užívajte si dodatočnú 20% zľavu s kódom "sksummer", ktorý platí na vybrané značky kozmetiky. 🌞 

Avon Skin So Soft Smooth depilačný krém pre citlivú pokožku recenzia

Krém má hustú konzistenciu a bielu farbu. Súčasťou balenia je návod na použitie a taktiež špachtlička na nanášanie produktu. Ja osobne ho ale nanášam normálne rukami, pretože inak by som pri tých nohách strávila asi skutočne celý večer. Po niekoľkých minútach pôsobenia postupujem svojím spôsobom.

Nohy zľahka navlhčím vodou, pridám sprchový gél a pomocou peelingovej rukavice chĺpky pomaly a zľahka odstraňujem pomocou akýchsi masážnych pohybov. Tento spôsob sa mi neskutočne osvedčil a vrelo ho odporúčam vyskúšať tým, ktoré majú podobné skúsenosti s chĺpkami ako ja. Ak používam iba špachtličku, veľakrát sa mi potvrdilo, že zotriem iba gél, ale chĺpky ostanú na mieste, preto ju už vôbec nepoužívam.

Oveľa lepšie odstraňuje dlhšie chĺpky, ako tie kratšie. Toto bude asi jeho jediná nevýhoda, ktorú som počas jeho používania spozorovala. Taktiež neodstránil úplne všetky chĺpky, ale aspoň takých 70-80% áno. Inak musím konštatovať, že skutočne ide o produkt, ktorý budem používať častejšie.

Doteraz som na našom trhu nenašla nič aspoň na takejto úrovni, čo by si s mojimi chĺpkami poradilo :-) Taktiež v ňom nie je toľko nepotrebných látok a navyše obsahuje extrakt z aloe barbadensis, olej z Limnanthes alba, ricínový olej, extrakt z hamemelisu virgínskeho a extrakt z vŕby bielej.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára