Benton Aloe Propolis Soothing Gel Recenzia

Benton Aloe Propolis Soothing Gel Review

Krásny piatok želám všetkým ~ Dnes mám pre vás recenziu na Benton Aloe Propolis upokojujúci gél ktorý sa stal za posledné mesiace mojím verným spoločníkom, a ktorý má v mojej starostlivosti o pleť svoje čestné miesto. Na svoju prvú skúsenosť s ním si veľmi dobre pamätám - zakúpila som si ho koncom leta 2017 a vypotrebovala som ho úplne celý až v decembri totožného roka! Áno, prečítali ste správne. Produkt je vhodný pre všetky typy pleti vrátane tej citlivej.

Ide o priesvitný gél vodnatejšej konzistencie. Vďaka tomu ho na pleť stačí naniesť v skutočne malom množstve. I o veľkosti hráška pokryje celú plochu pleti. Pamätajte tiež na fakt, že vo väčšine prípadov je málo viac! Rýchlo sa do pokožky vpíja, pri aplikácii ju jemne osvieži a taktiež je skvelý v tom, že je možné naň vrstviť produkty. Nemá žiadnu dodatočnú parfumáciu ♥

Upokojujúci gél obsahuje extrakt z listu aloe barbadensis, ktorá je bohatá na polysacharidy (vitamíny a aminokyseliny) a propolisový extrakt, ktorý je známy primárne pre svoje upokojujúce účinky. Gél pôsobí ako prevencia proti poškodeniu pleti, zatiaľ čo ju zanecháva hydratovanú a sviežu.


Kórejská značka kozmetiky Benton je už dlhodobo dostupná aj na Notino.

Benton Aloe Propolis Soothing Gel Review

Upokojujúci gél je vytvorený primárne pre mastnú a aknóznu pleť. Vďaka svojmu zloženiu je veľmi ľahký, obsahujúc 80% aloe extraktu a 10% včelieho propolisu. Spoločne tieto dve ingrediencie upokojujú, hydratujú a rozjasňujú pleť. V mnohých prípadoch tiež pomáhajú zosvetľovať jazvičky po akné. Ideálny je predovšetkým v lete ako hydratačný produkt pod mejkap, BB krém či opaľovací krém. Používam ho ráno i večer, podľa potreby i počas dňa.

Aby sme sa vyhli zbytočným okolnom, zhrniem jeho úžasné vlastnosti do jednoduchého zoznamu ↓
• pomáha upokojiť podráždenú pokožku → redukuje svrbenie, pálenie a začervenanie pleti
hydratuje suchú pokožku a poskytuje osviežujúci efekt
nezaťažuje mastnú a aknóznu pleť, nerobí pleť mastnou ani lesklou ani lepkavou
• vhodný pre pleť senzitívnu voči chemickým prísadám → neobsahuje žiadnu parfumáciu ani zafarbenie
• množstvo hrášku dokonale postačuje na použitie pre celú tvár
• skvelý ako báza pod mejkap
• neobsahuje parabény, sulfáty, alkohol ani silikóny


Benton Aloe Propolis Soothing Gel Review Benton Aloe Propolis Soothing Gel Review

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára