Missha Super Aqua Ice Tear Hydrating Toner Review

Missha Super Aqua Ice Tear Hydrating Toner recenzia

Krásnu stredu želám všetkým ~ Po dlhšej odmlke sa o vám opäť prihováram s recenziou na produkt kórejskej kozmetiky. Ako už ste mohli z nadpisu vyčítať, rozprávať budem o Missha Super Aqua Ice Tear hydratačnom a osviežujúcom toneri, ktorý sa do mojej zbierky dostal už pred niekoľkými mesiacmi. Človek sa niekedy naozaj chytá za hlavu ako je možné, že mu niektoré produkty vydržia tak dlho.

Je ale obecne známe, že ja produktmi pre starostlivosť o pleť šetrím ako sa len dá, keďže patria k tým drahším. Minimálne pre mňa. Toner sa nachádza v svetlomodrej plastovej fľaši o objeme 180ml. Slúži primárne pre okamžitú hydratáciu a lepšiu absorbciu ďalších produktov do pokožky tváre bez akéhokoľvek mastného či ťaživého pocitu. Produkt som si objednala z Notino.

Špeciálnych ingrediencií je tento toner doslova plný. Primárnou z nich je čistá a priehľadná ľadovcová voda z Patagónie. Je bohatá na minerály akými sú napr. vápnik, horčík a pod. Tie napomáhajú udržiavať rovnováhu pleti a poskytujú jej potrebnú a dôkladnú hydratáciu. Ďalšou je napr. voda z Modrej lagúny situovaná v Polynézii. Je taktiež bohatá na minerály a výživné látky. Cukrová riasa (ak som prekladu dobre porozumela) je ďalšou z ingrediencií, ktoré napomáhajú hydratácii pleti. A to som ani zďaleka nespomenula všetky!

Osobne Missha Super Aqua Ice Tear toner používam ráno aj večer. Niekedy aj počas dňa, keď si tvár vyčistím čistiacou penou a mám pocit suchej napnutej pokožky. Jednoducho pretrepem fľašu, aplikujem niekoľko kvapiek do dlaní, pošúcham a tok-tok (akýmsi ťapkaním pre lepšiu absorbciu) spôsobom nanášam na pleť. Hydratačný a osviežujúci efekt je O-K-A-M-Ž-I-T-Ý, v kapitálkach, a D-L-H-O-T-R-V-A-J-Ú-C-I, taktiež v kapitálkach. Vpíja sa do niekoľkých sekúnd a na pleti ho vôbec necítite. Aby som nezabudla, jeho vôňa je svieža, nezvyčajná. Doslova by som ju prirovnala k samotnej vôni ľadu! Produkt splnil moje očakávania viac, než som predpokladala a plánujem si ho zakúpiť čoskoro znova ♥

Missha Super Aqua Ice Tear Hydrating Toner recenzia