Maybelline Gigi Hadid Collection

Krásny sobotňajší deň vám všetkým želám ~

Dnes by som vám rada predstavila pravdepodobne limitovanú kolekciu značky Maybelline Gigi Hadid ktorú môžete nájsť aj na e-shope Notino. Túto mladú slečnu určite mnohé dievčatá a ženy poznajú zo svetových prehliadkových mól, a to prevažne vďaka značke spodného prádla, kozmetiky a iných doplnkov Victoria´s Secret. Gigi je naozaj krásnou, zdravo vyzerajúcou ženou, ktorá na módnych prehliadkach priam žiari a obklopuje ju mnoho pozitívnej energie a charizmy. A povedzme si pravdu - jej postava vyzerá ako lusk!

Neviem ako je to u vás, ale ja veľmi obľubujem limitované edície. Primárne pre nové produkty, odtiene, prevedenia či samotný dizajn vybraných produktov, ktorý sa často líši od tých štandardných a má predsa len niečo do seba. Obal je v tomto prípade veľmi dôležitý a mal by s novou kolekciou a jej posolstvom dobre korešpondovať.

Nová kolekcia značky dekoratívnej kozmetiky Maybelline sa nesie v znamení pudrových farieb. Na e-shope si môžete vybrať z niekoľkých produktov, ktoré sú vyobrazené aj na obrázku nižšie. Osobne ma najviac zaujali dva produkty,  a to konkrétne tekutý rozjasňovač a paletka očných tieňov. Tekutý rozjasňovač je dostupný v odtieni GG08 Iridescent / Nacré, čo je v skutočnosti veľmi pekná ružová farba s perleťovým metalickým odleskom.

Maybelline Gigi Hadid Notino


Čo sa týka paletky očných tieňov, tá je ponúkaná v dvoch variantoch - vo variante Warm a vo variante Cool. Za mňa je jasným favoritom určite paletka očných tieňov Cool, pretože obsahuje, ako to už napokon aj jej názov naznačuje, chladnejšie farby a odtiene. Myslím si, že tieto by dokonale korešpondovali s mojou mliečnou farbou pokožky. Oba paletky obsahujú šesť očných tieňov - tri matné a tri ligotavé.

Ďalej sú v ponuke ešte napríklad produkty ako - kontúrovacia automatická ceruzka na pery (v niekoľkých odtieňoch), rúž na pery, paletka kontúrovacích očných tieňov (opäť v prevedení Warm alebo Cool), podkladová báza pod mejkap, štetce na očné tiene a taktiež gélová ceruzka na oči (v niekoľkých odtieňoch).