Mama Hotel & Rum Spa

Bohemia Gifts & Cosmetics Mama Hotel Recenzia

Pekný štvrtok želám všetkým ~ Vianoce sa pominuli neskutočne rýchlo, ale vedzte, že sa ani len nenazdáte a budú opäť späť! Veď sa len pozrite - už je takmer koniec januára! Sama tomu nemôžem a nedokážem uveriť. Čím je človek starší, ten čas stále viac a viac letí.

V zálohe mám ale pripravených ešte niekoľko článkov, ktoré by som do konca februára na blogu rada publikovala. Ide prevažne o kozmetiku či darčekové sady, ktoré som zakúpila svojim blízkym na Vianoce cez e-shop Notino.

Každému členovi rodiny daný darček urobil veľkú radosť, čo, samozrejme, potešilo koniec koncov aj mňa. Aj minulé Vianoce som stavila na starú známu českú značku kozmetiky a darčekových predmetov s názvom Bohemia Gifts & Cosmetics. Na blogu už som ju niekoľkokrát spomínala a možno ste sa o nej dopočuli odniekiaľ aj vy.

Mňa osobne si získala okamžite - nevšedné, originálne, vtipné, farebné, ale zároveň jednoduché obaly, ktoré odkážu zaujať už hneď na prvý pohľad. Nehovoriac o kozmetickej kvalite výrobkov, ktorá je taktiež na celkom slušnej úrovni!

Prvým produktom, ktorý vám dnes predstavím je kozmetická sada Mama Hotel, ktorú môžete vidieť na úvodnej fotografii. Zakúpila som ho pani mame (odkedy máme psíka, nazývame sa v rodine inak, haha) viac-menej z takej detskej recesie. Veď to poznáte - niekedy utrúsite poznámku smerom k mamine vy, inokedy je to opačne.

,,Láskavo si za sebou poprataj! Ja NIE SOM tvoja/nikoho slúžka, rozumieš?!" - všetci to poznáme. Keď ono niekedy je to vážne iba myslené ako neškodný vtip. Rovnako, ako táto sada, ktorú som mamine darovala. Mamina bola nadšená a produkty si prezerala so smiechom. Presne vedela, čo som tým chcela naznačiť, haha. Darmo, vždy sme boli na jednej vlnovej dĺžke ♥

Sada obsahuje celkovo tri produkty - kúpeľovú penu, sprchový gél a dekoračnú tabuľku s motívom Mama Hotel. Ide o kozmetiku levanduľovej arómy ladenú do svetlofialovej farby. Krémový sprchovací gél obsahuje kofeín a olivový olej. Je vhodný na každodenné umývanie pokožky tela.

Okrem olivového oleja by mal obsahovať aj iné látky, ktoré sa podieľajú na dlhodobej hydratácii tela. Kúpeľová pena obsahuje kofeín a olivový olej taktiež. Dekoratívny obrázok má okrem nápisu Mama Hotel taktiež dodatok - Otevřeno 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. No nekúpte to, haha!

Bohemia Gifts & Cosmetics Rum Spa Recenzia

Mamčinmu priateľovi, resp. pánovi tátovi, som zasa objednala rumový kozmetický set Rum Spa. Sada obsahuje sprchový gél, ručne vyrábané mydlo v príznačnom tvare a rumovú olejovú kúpeľ. Takouto sadou jednoducho nemôžete pokaziť nič, iba ňou výdatne potešiť každého správneho rumokatolíka. Opäť nejde iba o kvalitne vyrobenú kozmetiku, ale taktiež o trošku vtipu a recesie. Darmo, my sme veľmi vtipná rodinka. To vám povie takmer každý!

Samozrejme, kozmetický set vyvolal okamžité ovácie a pohladenie na duši všetkých obyvateľov nášho skromného príbytku. Niet nad vtipné, no zároveň praktické darčeky, ktoré človek aj reálne využije. Olejový sprchový gél obsahuje navyše olivový a hroznový olej v spojení s rumovou arómou. To isté platí aj pre olejový kúpeľ.

Krémové mydlo s glycerínom má v sebe zakomponované výťažky z harmančeka, nechtíka lekárskeho, šalvie lekárskej, pŕhľavy dvojdomej a brezy bielej. Vôňa tejto sady je 100% totožná s arómou alkoholického nápoja. Ak by som nebola vedela, že ide o kozmetiku, povedala by som, že je to možno aj samotný alkohol!